Máte skúsenosť s maternicovým polypom?
Ahojte,ma niektora skusenost s maternicovym polypom? Diagnostikovany mi bol 7mm,ake ste mali priznaky? Je mozne ze mam ms uz 11.den? A pobolievanie brucha,vek 49 r
Dakujem,uz som zufala
Minulý rok v decembri som bola na zákrok. Polyp mal 8mm.Stále som špinila a ms som mala aj o týždeň skôr ako som mala mať.
@svetlanqq ja nenosim v kabelke malovatka atd ale vlozky,plienky,nahradne nohavicky,nohavice,oblecenie tmave ze keby nahodou dostanem skor,ani sauna lebo hned dostanem ms,ziadny welnes lebo sa hmed odspodu prechladim,dovolenku nevypocitam ze kedy dostanem, same obmedzenia v zivote
Ahoj, ano presne toto polypy robia. Mala som endometrialny polyp, tiez malinky. Velmi silne a bolestive ms. Ja som realne prve 2 dni ms brala tbl od bolesti kazdych 5-6 hod (aj v noci), inak som nefungovala, take krce ze by som sa z postele nepostavila. Odstranenie za 15min na 1dnovej chirurgii - odvtedy boli ms jedna basen.
@svetlanqq Ano, pri polype je to uplne bezne. Ja som kvoli tomu isla na kontrolu ku gynekologovi lebo som v podstate bud stale spinila alebo krvacala...Tak mi nasiel polypy a do tyzdna som uz bola na zakroku.
Bezne predoperacne vysetrenie. To uz si vyziada Tvoj gyn, da Ti vymenny listok, ked Ta tam posle (podla instrukcii, co budu na zakrok potrebovat).

@svetlanqq ahoj. Ja som mala polyp na maternici 8mm. Na preventívke mi to zistil Dr, do mesiaca som bola na zákroku. Príznaky som nemala žiadne, ani bolesti a ani MŠ nebola iná 🤷