Máte skúsenosť s maternicovým polypom?
Ahojte,ma niektora skusenost s maternicovym polypom? Diagnostikovany mi bol 7mm,ake ste mali priznaky? Je mozne ze mam ms uz 11.den? A pobolievanie brucha,vek 49 r
Dakujem,uz som zufala
Minulý rok v decembri som bola na zákrok. Polyp mal 8mm.Stále som špinila a ms som mala aj o týždeň skôr ako som mala mať.
@svetlanqq ja nenosim v kabelke malovatka atd ale vlozky,plienky,nahradne nohavicky,nohavice,oblecenie tmave ze keby nahodou dostanem skor,ani sauna lebo hned dostanem ms,ziadny welnes lebo sa hmed odspodu prechladim,dovolenku nevypocitam ze kedy dostanem, same obmedzenia v zivote
Ahoj, ano presne toto polypy robia. Mala som endometrialny polyp, tiez malinky. Velmi silne a bolestive ms. Ja som realne prve 2 dni ms brala tbl od bolesti kazdych 5-6 hod (aj v noci), inak som nefungovala, take krce ze by som sa z postele nepostavila. Odstranenie za 15min na 1dnovej chirurgii - odvtedy boli ms jedna basen.
@svetlanqq Ano, pri polype je to uplne bezne. Ja som kvoli tomu isla na kontrolu ku gynekologovi lebo som v podstate bud stale spinila alebo krvacala...Tak mi nasiel polypy a do tyzdna som uz bola na zakroku.
@oceanahory ake predoperacné mi treba?
Bezne predoperacne vysetrenie. To uz si vyziada Tvoj gyn, da Ti vymenny listok, ked Ta tam posle (podla instrukcii, co budu na zakrok potrebovat).
Velmi velmi malokedy "sa vyplavo". Treba to vybrat.

@svetlanqq ahoj. Ja som mala polyp na maternici 8mm. Na preventívke mi to zistil Dr, do mesiaca som bola na zákroku. Príznaky som nemala žiadne, ani bolesti a ani MŠ nebola iná 🤷