Máte skúsenosti s tampónmi a vložkami Jessa?
Dobrý deň, aké máte skúsenosti so značkou Jessa? Chcela by som skúsiť, ale neviem, či je tá kvalita naozaj dobrá. Je tu niekto kto je s touto značkou spokojný?😊
Najviac ma zaujímajú skúsenosti s tampónmi s aplikátorom, ale celkovo za všetky "recenzie" budem vďačná. Chcela by som na tú značku prejsť úplne.
ĎAKUJEM❤️
Každej sedí niečo ine, vyskúšaj uvidíš. Nestoja veľa.ja Ich intimky používam roky aj vložky. Tampóny nepoužívam
Dlhé roky kupujem O.B
No skúsila som raz tie Jessa (bez aplikatora) a za mňa úplne v pohode
Od vtedy mam doma stále aj Jessa aj O.B tampony
S vložkami nemám skúsenosti,tie vôbec nepoužívam
Ďakujem...
Ono vložky mi veľmi nesadli . V porovnaní napr.s always cítim že je horšia kvalita Jessa.. Nesaju tak a kus nekomfort akoby príliš umelé či ako to povedať....tampóny podobne ale zas nie je to až taký rozdiel. Treba vyskúšať.
Tampony Jessa (bez aplikatora) pouzivam a som spokojna. Ale kazdej sadne nieco ine. Ja s nimi problém nemam
Ja pouzivam jessa tampony a som spokojna, podla mna podobne ako kotex, mne napriklad OB vadia.
Vlozky za mna katastrofa, pre mna neprijemne a nesaju, vkuse som mala pocit mokra.
Tampony s aplikatorom ok, ale musim menit ovela castejsie ako tampax. Ja pouzivam tampony len s aplikatorom, velmi nemam na vyber.
Skúsila som tampony a vložky, za mňa slabšia kvalita a horší materiál ako ob a always , intímky ako tak ale tiež mi prídu always kvalitnejšie a pevnejšie aj lep lepšie drzi. Mam to len tak už na wecku keby nejaká návšteva potrebovala,ja som ich ani nedominala ani tampony, vrátila som sa k ob tym silk touch a always a naturella tu mam rada
Ja som spokojná s vloskami emulziou ale tampóny používam málokedy a ani neviem ze majú s aplikátor no ak ich uvidím kúpim roky som používala Tampax tampóny v lete len ale už ich nemajú tuším nemajú...jedine menštruačné nohavičky ma sklamali 🤷♀️
mám tu tampóny tampax, asi 2 ks odobraté, dcéra to kúpila, ale nechce to, ak niekto chcete za poštovné
Používam obyčajné tampóny aj intimky a mne sedia. Ono treba skúsiť. Mne nesedeli napríklad tampóny z Lidla, ale kolegyňa zas napríklad len tie kupuje.
Používam Jessa vložky bez krídelok a aj Jessa intimky, za mňa boli lepšie ako Always, Always mi prišli umelejšie a viac ma tam dole dráždili.
Ďakujem všetkým🥰

Ja som kupila raz , inak pouzivam ob a mala som pocit mokra. Co s ob ani necitim ze mam tampon.