Máte skúsenosti s testami na pohlavné choroby?
Dobry vecer prajem baby, tuto temu pisem anonymne kvoli tomu ze je to dost intimne a je to takto pre mna lepsie, no nick tu mam svoj vlastny. Dakujem za respektovanie a budem rada za vase odpovede pripadne nejaku podporu. No a idem k mojmu problemu... isty cas cca rok dozadu som sa stretavala s jednym muzom s ktorym sme mali sexualny vztah.. sme normalni dospeli ludia ktori som si myslela ze vedia byt k sebe v tomto uprimni, bohuzial sa ukazalo ze z tej druhej strany to bola pretvarka ktora ma zrejme bude stat moje zdravie. Ten nas vztah trval niekolko mesiacov potom z mojej strany prislo prerusenie tohto celeho pretoze som chcela mat normalny vztah plnohodnotny a nie len toto a viem ze s nim by to nemalo zmysel kedze na vztah sa necitil. Ja som si potom nasla priatela s ktorym to ale nevyslo a ostala som sama. Nase cesty sa znovu stretli a my sme zas padli do nasho sex. Vztahu ale uz sme sa nestretavali tak casto. Obaja sme si moc toho nemali co povedat pretoze u nas to fungovalo cisto iba v sexe a to mi tak aj stacilo. No a teraz k tomu problemu uz konkretne... uz sa stretavame zas par mesiacov a vcera som sa dozvedela ze popri mne spava s dalsimi zenami, je to pravda to som si ista. Minimalne 4 boli pocas tohto celeho, no nie je vylucene ze ich bolo aj viac... baby, ja som v koncoch... mali sme sex minuly tyzden a mali sme sa stretnut zajtra...kamaratka mi povedala ze ktovie ci som nieco od neho nechytila kedze nas sex bol bez ochrany a zrejme aj s tymi dalsimi spaval takto.. on nemal nic viditelne co by znacilo nejaku chorobu, ale jemu sa to ani nemusi prejavit a takto moze prenasat hocico.... a niektore tie zeny o ktorych viem tak vraj su take ze maju moc rady sex a chlapov... ja neviem co mam robit, chcem ist na testy to urcite a asi pojdem buduci tyzden, neviete co stoja tieto testy? Citala som zevraj aj cez 500€... je to pravda? Nepreplaca to zdravotna poistovna? Ani neviem co mam skor robit ja sa cela trasiem, nespala som stale rozmyslam co teraz... a hlavne aky dopad to na mne zanecha ked sa nieco potvrdi... baby ak mate nejaka skusenost alebo ste si podobnym presla prosim napiste mi ako ste to zvladali, nechcem aby som vyzerala pred gyn ako nejaka radodajka co sa vyspi s kazdym... dakujem vam za precitanie a odpovede 😕
@derdia ale myslim si ze este to zaprie lebo on mal trosku vyssie ego... ale tak snad nebude hlupy a pojde sa dat vysetrit ak by sa u mna nieco potvrdilo, no co tak citam hocikde tak vidim ze chlapy si to vacsinou nepriznaju a nechcu ist k tomu lekarovi...
@derdia dakujem velmi si to vazim ..🙂
Co som spominala ten odkaz ze som mu nehala tak mi na neho reagoval zo slovami ze ak nieco mam tak to nemam od neho lebo on chodi na testy... neverim mu samozrejme ani slovo... aj keby chodil tak neverim ze chodi kazdy mesiac, mal vela zien a za ten cas co nebol mohol mat dalsie... co si o tom myslite?
Pozri on ak tebe nieco bude (nedajbozr)tak bude MuSIET sa dostavit dat sa vysetrit..ci chodi ci nechodi to nikoho nezaujima...moze byt potencionalny zdroj nakazy...a to je tresne sirit to.takze ani sa s nim nebav...kasli na neho..
načo to tak rozpitvávaš do detailov? Daj si urobiť testy, uvidíš na čom si a kašlať na chlapa, na čo riešiš, či mu veriť či neveriť? Potom sa zariadiš...
to ako budes vyzerat vôbec neries, ked aj hanbu si drz u seba a kasli nato nech simysli co chce...najskôr by osm isla ku gynekologovi a ta ti moize porob it testy myslim tiez...ale ano venerolog to je kozny..ale nato potrebujes papier..mylslim ze ti ho da aj gynekolog moze- niektori ale nechcu davat a radsej so vsetkym posielaju k vseobecnemu aby napisal odporucaci listok
@angelinja ku koznemu treba papier? To pocujem prvy krat...
@derdia bavit sa s nim nebavim, iba o tomto... lebo je to pre mna sok a este stale som ako na ihlach...
@rp123 a krvne testy ako myslis ze vseobecne ti robila? Lebo na krvi som bola v ramci preventivky pred mesiacom... a tam som mala vsetko ukazkove...
aha tak asi nie kozny....ale vies ono je to tak pojdes obycajnej koznej ktora mozno neni venerolog lebo nie kazdy kozny rozumie tomu co chces...ta ti moze napisat papier takemu a to mozno bude priamo v nemocnici...neivem ved sama si musis to obvolat
Tak potom toto máš v poriadku...
@rp123 co myslis ze mam v poriadku?
@angelinja ja som nasla dermatovenerologicku ambulanciu mam to o par ulic dalej sice je sukromna ale tak snad to nebude nejak cenovo viac.... ak ked mne uz je aj jedno... zajtra tam idem volat...
Ahoj ako si dopadla?

@derdia ja ti to ani neberiem za zle, ale na neho by si to nepovedala ani ty ze je takyto... sam sa vyjadril ze on sa na vztah neciti zatial a ze nenasiel taku pravu s ktorou by to malo vyznam a mal aj vztah predtym dlhy ktory nevysiel tak preto som si myslela ze tak ved co sex clovek potrebuje co je na tom zle... vela ludi to takto ma a ja som vztah chcela aj som to kvoli tomu ukoncila ale s tym partnerom to nevyslo mali sme uplne ine pohlady na veci a nerozumeli sme si...a ked som opat bola sama bez zavazkov tak sme to zas nejak zlepili s tymto po tej sex. Stranke.... urcite ma aj ty chapes.. nie som nejaka zaletnica ale ja som sa tiez teraz viac venovala praci a bola som rada ked som si chvile mohla s niekym sprijemnit... len toto co som sa dozvedela ma sokovalo a uz som mu aj nehala odkaz