Máte už dlhšie cystu na vaječníku?
Ahojte ste tu prosím také ktoré máte cystu na vaječníku dlhšie alebo máli ste dlhšie bez toho aby ste museli ísť hneď na operáciu?..alebo keď to nezmizne do mesiaca dvoch tak sa musí hneď vybrať?..
Ahoj mojej dcere ju zistili pred mesiacom😒Brala 10 injekcii kazdy den jednu a o 2 tyzdne ma ist na kontrolu tak uvidime .Tebe ju ako liecili?
@kollarovci nijak len kontrola má.takmer 4 cm..predpísal mi gynex
A máš ju vodovu?
Ja,som mala ísť na operáciu mala som cistu desať centimetrovvu.Začala som užívať enzýmy serapeptazu , natokynezu a šatavary. Po roku, sa zmenšila na polovicu. Keby, má operovali, tak mi zoberú celý vaječník.
Ja som mala 2 cysty na vaječníkoch cca 7-8cm. Vyberali mi ich minulý júl a to z toho dôvodu že má pri pohlavnom styku tlačili. Boli plnené krvou. Vaječníky mi zachovali nakoľko ešte nemám deti. Zistili mi aj endometriozu čoho sa veľmi bojím, lebo cysty budú stále rásť. Podarilo sa mi otehotnieť tak teraz sa cysty zastavili ale stále mám jednu 4cm, to sa bude až po pôrode riešiť 🙂
Ja som mala celé tehotenstvo. Počas cisárskeho rezu (ktorý nebol kvôli tomu) mi to vyčistili. Cisársky som mala v spinálnej anestéze, na čistenie cysty ma "prispali" úplne.

Nenechava sa dlho, moze sa zatocit zaskrti sa privod krvi a odumrie ti cely vajecnik aj vajcovod