icon

Maternica naklonená dozadu a problém otehotnenia

selisel
16. aug 2012

Ahojte....poculi ste uz o tom, alebo je to vas pripad, ze sa vam nedarilo otehotniet hlavne koli maternici, ktora je naklonena viac do zadu?

Strana
z2
selisel
autor
Odpoveď bola odstránená
iwanna
16. aug 2012

tiez som mavala bolestivu menstruaciu a doktor ma strasil tym, ze budem mat problem s otehotnenim.
prve dve tehotenstva skoncili potratom..... a potom to uz islo....mam pocit, ze co sex, to tehotenstvo 🙂 Poloha odzadu a potom zostat lezat..... 😉

dida38
16. aug 2012

@selisel ohladne tej bolesti pri "kramoch" 😀 ...nie som dr. a ani nemam vlastnu skusenost, ale jedna znama tiez mavala velke bolesti prve dni a po niekolkych rokoch jej zistili ze ma endometriozu....pokial viem, nejak bezne sa to nevysetruje, nepatra po tom...len neskor, ked sa nedari otehotniet....ale vravim, toto viem len z pocutia...

sendy182
16. aug 2012

@selisel a čo more???????tam práve pri mori sa veľa manželským párom a nie len manželským zadarí.........v mojej rodine.....sesterka 6 rokov nemohla mať ......bratrancova žena 5 rokov .......obe zdravé šli k moru a šup.......nohy po 😲 podržali hore podarilo sa..........a čo ovulácia tá je OK??????

selisel
autor
Odpoveď bola odstránená
sendy182
16. aug 2012

@selisel chááááápem .......tak to more vyskúšajte 🙂 ......... endometrioza - /v neskoršom veku pacientky/ zápalové ochorenia panvy alebo myomy myslím že to nie je tvoj prípad..................................a keďže prerábate byt tak bábatko pôjde do nového........aj tak to funguje.....

dida38
16. aug 2012

@selisel neviem to tak dobre vysvetlit, tak posielam aspon jeden link...google ich vyhodi ovela viac...
http://baby-web.topky.sk/clanky/a1673-Co-je-end...

selisel
autor
Odpoveď bola odstránená
merry1
16. aug 2012

@selisel zdravim Vas,mavam nepravidelny menzes stalea neskutocne bolllesti pri menstruacii a mali sme tuzbu otehotniet 2 krat som potratila a nedarilo sa nam 3roky uz som nemala ani nadej ale nasla som stranku o jonasovej metode a okamzite som to skusila a podarilo sa uz som v 33tt
hned ako sme mu poslali peniasky nam zaslal emeil v ktorom som mala podrobne rozpisane plodne dni a kedy ktory mesiac sa najlebsie ujme baby a hned prvy mesiac sa podarilo potreboval ktomu len presny datum a hodinu narodenia mozno aj vam pomoze tak Vam zelam nech sa vam dari spomynana adresajonasova metoda dr. Jonasa 035/ 6595127 alebo info@centrumjonas.com

selisel
autor
Odpoveď bola odstránená
maria.vinea
16. aug 2012

@selisel

Mam tiez matersnicu dozadu a tiez som sa po svadbe moc sustredila na babo a neslo to hned. Potom som to nachvilu vypustila z hlavy a otehotnela som v najvecsom predvianocnom strese.. O dva tyzdne mam termin🙂. Vypust sustredenie sa na babo z hlavy a pride to. Ja som este brala aj agolutin injekcie na upravenie cyklu kedze som mala aj 39 cyklus niekedy a bolo tazke prist na to kedy mam plodne dni. Po druhej injekcii som bola tehotna 🙂 pokial si zdrava nic sa neboj len na to psychicky az tak nemysli 🙂

merry1
16. aug 2012

@selisel kedze som mavala hociako menstruaciu tak plodne dni som si nevedela vyratat ani podla vytokov tie mam stale kazdy den a platila som15e myslim ze nam to pomohlo lebo 3roky je dlha doba keby sme to nevyskusali tak mozno cakame doteras a trapime sa

selisel
autor
Odpoveď bola odstránená
selisel
autor
Odpoveď bola odstránená
vancouver
17. aug 2012

@selisel
Tak co tak pobyt v Luckach?Moja svagrina zostala tehotna po kupelnom pobyte v Luckach pri Ruzomberku./Po 13 rocnom manzelstve/.Su to vyborne zenske kupele. 🙂

susanerose
17. aug 2012

@selisel ja mám maternicu úplne otočenú dozadu a otehotnela som hneď. ono netreba na to myslieť, že sa to nepodarí a pod. čo má prísť, to príde. držím palce 🙂

majushkab
17. aug 2012

@selisel ahoj ja mám tiež otočenú maternicu a pri prvom dieťati som nemala problem otehotnieť ani som o tom nevedela akurát som musela asi do tretieho mesiaca spať na bruchu ked sme chceli druhe dieťa otehotnenie trvalo trocha dlhšie ale kvôli inemu zdrav.problemu a ked sa zadarilo zase som musela spať na bruchu aby sa maternica otočila teraz je to v poriadku a nikdy mi dr.nespomínal že by to mohlo robiť problemy s otehotnením jedine vtedy ked sa maternica počas tehotenstva neotočí tak babätku to môže braniť v raste alebo tak nejako ...držím palce aby sa to aj tebe podarilo čím skôr a vôbec nemysli nato že maš otočenu maternicu 🙂

ninarigova
1. sep 2012

AHOJ MOJA NEBOJ NIEJE TO TAKY VELKY PROBLEM AKO TO TU NEKTORE OPISUJU,JA JU MA OTOCENU DO ZADU UPLNE A CAKAM 4 DIETATKO 🙂 STACI ZMENA POLOHY UNAS TO FUNGOVLO KED MA NAPUSTIL ZDVYHNUT NOHY NAHOR PODOPRET ZADOCEK RUKAMI AKO KDYSIV SKOLE.vYDRZAT TAK 15,20 MINUT.ALE HLAVNE I KED VIEM ZE TO JE NEPRIJEMNE NEOKUPAT SA PRETO ODPORUCAM NA VECER. POHLAVNY STYK

lucia2505
1. sep 2012

Ja mám tiež otočenú a lekár mi povedal, že treba sexovať zo zadu a potom ležať na bruchu...

Strana
z2