Maternica naklonená dozadu a problém otehotnenia
Ahojte....poculi ste uz o tom, alebo je to vas pripad, ze sa vam nedarilo otehotniet hlavne koli maternici, ktora je naklonena viac do zadu?
tiez som mavala bolestivu menstruaciu a doktor ma strasil tym, ze budem mat problem s otehotnenim.
prve dve tehotenstva skoncili potratom..... a potom to uz islo....mam pocit, ze co sex, to tehotenstvo 🙂 Poloha odzadu a potom zostat lezat..... 😉
@selisel ohladne tej bolesti pri "kramoch" 😀 ...nie som dr. a ani nemam vlastnu skusenost, ale jedna znama tiez mavala velke bolesti prve dni a po niekolkych rokoch jej zistili ze ma endometriozu....pokial viem, nejak bezne sa to nevysetruje, nepatra po tom...len neskor, ked sa nedari otehotniet....ale vravim, toto viem len z pocutia...
@selisel a čo more???????tam práve pri mori sa veľa manželským párom a nie len manželským zadarí.........v mojej rodine.....sesterka 6 rokov nemohla mať ......bratrancova žena 5 rokov .......obe zdravé šli k moru a šup.......nohy po 😲 podržali hore podarilo sa..........a čo ovulácia tá je OK??????
@selisel chááááápem .......tak to more vyskúšajte 🙂 ......... endometrioza - /v neskoršom veku pacientky/ zápalové ochorenia panvy alebo myomy myslím že to nie je tvoj prípad..................................a keďže prerábate byt tak bábatko pôjde do nového........aj tak to funguje.....
@selisel neviem to tak dobre vysvetlit, tak posielam aspon jeden link...google ich vyhodi ovela viac...
http://baby-web.topky.sk/clanky/a1673-Co-je-end...
@selisel zdravim Vas,mavam nepravidelny menzes stalea neskutocne bolllesti pri menstruacii a mali sme tuzbu otehotniet 2 krat som potratila a nedarilo sa nam 3roky uz som nemala ani nadej ale nasla som stranku o jonasovej metode a okamzite som to skusila a podarilo sa uz som v 33tt
hned ako sme mu poslali peniasky nam zaslal emeil v ktorom som mala podrobne rozpisane plodne dni a kedy ktory mesiac sa najlebsie ujme baby a hned prvy mesiac sa podarilo potreboval ktomu len presny datum a hodinu narodenia mozno aj vam pomoze tak Vam zelam nech sa vam dari spomynana adresajonasova metoda dr. Jonasa 035/ 6595127 alebo info@centrumjonas.com
Mam tiez matersnicu dozadu a tiez som sa po svadbe moc sustredila na babo a neslo to hned. Potom som to nachvilu vypustila z hlavy a otehotnela som v najvecsom predvianocnom strese.. O dva tyzdne mam termin🙂. Vypust sustredenie sa na babo z hlavy a pride to. Ja som este brala aj agolutin injekcie na upravenie cyklu kedze som mala aj 39 cyklus niekedy a bolo tazke prist na to kedy mam plodne dni. Po druhej injekcii som bola tehotna 🙂 pokial si zdrava nic sa neboj len na to psychicky az tak nemysli 🙂
@selisel ja mám maternicu úplne otočenú dozadu a otehotnela som hneď. ono netreba na to myslieť, že sa to nepodarí a pod. čo má prísť, to príde. držím palce 🙂
@selisel ahoj ja mám tiež otočenú maternicu a pri prvom dieťati som nemala problem otehotnieť ani som o tom nevedela akurát som musela asi do tretieho mesiaca spať na bruchu ked sme chceli druhe dieťa otehotnenie trvalo trocha dlhšie ale kvôli inemu zdrav.problemu a ked sa zadarilo zase som musela spať na bruchu aby sa maternica otočila teraz je to v poriadku a nikdy mi dr.nespomínal že by to mohlo robiť problemy s otehotnením jedine vtedy ked sa maternica počas tehotenstva neotočí tak babätku to môže braniť v raste alebo tak nejako ...držím palce aby sa to aj tebe podarilo čím skôr a vôbec nemysli nato že maš otočenu maternicu 🙂
AHOJ MOJA NEBOJ NIEJE TO TAKY VELKY PROBLEM AKO TO TU NEKTORE OPISUJU,JA JU MA OTOCENU DO ZADU UPLNE A CAKAM 4 DIETATKO 🙂 STACI ZMENA POLOHY UNAS TO FUNGOVLO KED MA NAPUSTIL ZDVYHNUT NOHY NAHOR PODOPRET ZADOCEK RUKAMI AKO KDYSIV SKOLE.vYDRZAT TAK 15,20 MINUT.ALE HLAVNE I KED VIEM ZE TO JE NEPRIJEMNE NEOKUPAT SA PRETO ODPORUCAM NA VECER. POHLAVNY STYK
Ja mám tiež otočenú a lekár mi povedal, že treba sexovať zo zadu a potom ležať na bruchu...