icon

Maternica posunutá dozadu

9. sep 2022

Ak to niektora takto mate, sposobuje to problemy?

majamat
9. sep 2022

nie, nesposobuje. je to casta odchylka.

zuzks5
9. sep 2022

Aj ja to mam a porodila som zdrave dieta. Akurat mam silnejsie bolesti pri menstruacii, inak nic zvlastne sa so mnou nedeje. 😀

svokrinjazykmonika
9. sep 2022

Aj ja to mám a teraz som v ôsmom mesiaci tehotenstva. Tiež ma to vždy trápilo lebo je o tom tak nejako málo informácií. Je to celkom bežný problém ale vyložene problém to nie je. Môže byť problém otehotnieť, problém s bolesťami pri menzese, bolesti pri sexe ale nemusí to byť. Ja som nikdy nemala s tým problém, žiadne zvláštne bolesti ani nič. A teraz som v ôsmom mesiaci takže nejako sa podarilo aj otehotnieť nakoniec. Síce mám to trvalo trošku dlhšie ale s týmto to vôbec nemuselo súvisieť. No a ešte viem že ona sa môže niekedy aj sama dať do normálneho stavu alebo mne sa to pri tehotenstve napravilo. Bábo ju vytlačí do správnej polohy. Aspoň myslím, neviem. Hovorím, ani tí doktory to nejak neriešia a nevyjadrujú sa ku tomu, len že je to bežné...

majamat
9. sep 2022

ja som mavala silne menstruacne bolesti,a le to s tyma bsolutne nesuvisi. po porode skoncili, pricom maternica je v zadu stale. moja mama mala tiez vzdy silne mensr. bolesti a maternicu mala otocenu normalne.

co sa tyka otehotnenia, tehu 2x a vzdy na prvy cyklus. ked som sa pokusala po potrate znovu, uz toneslo. nieco sa udialo,a le nesuvisi to s otocenim mojej maternice. skor mozno uz aj hormonalne zemny - mala som uz po 40-tke.

jankajanka13
9. sep 2022

Je to normalne, odporucam sledovat slovensku lekarku gynekologicku pracujucu vo svedsku, vzdelana zena co o tom casto pise, jej meno na instagrame je Myswedishgynlife

yoxinka
9. sep 2022

@jankajanka13
Áno, je to Deniska Marcišová, pracovala kedysi v Kochu v Bratislave. Ona je super a ten IG profil sa isto oplatí sledovať.

tandariatko
9. sep 2022

Ahoj, tiež to tak mám ... Mám silnejšie bolesti počas menštruácie. Tehotenstvo aj pôrod bezproblémové ☺️

jankajanka13
9. sep 2022

@yoxinka presne, velmi mudra zena😊