Mávate zimnicu bez zvýšenej teploty počas PMS?
Ahojte. Mávate zminicu počas pms ?
@anonym_autor zimnica ako takú nie, ale je mi strašná zima stále. Akonáhle uz dostanem menstruaciu som zas v pohode.
Tiež to nie je, že doslovne zimnica, ale nohy ruky mam studene, proste postavim sa a celym telom mi nabiehaju zimomriavky 🫣
Tiež to nie je, že doslovne zimnica, ale nohy ruky mam studene, proste postavim sa a celym telom mi nabiehaju zimomriavky 🫣
@anonym_autor normálna vec pri PMS.
@anonym_autor Áno, mávam.
@anonym_autor skús dopĺňať magnézium citrát s B6, pomáhajú uvolniť svalové napätie a nervový systém. Tiež pomôže zázvorový čaj so škoricou a melasou, koreniny zahrievajú telo z vnútra, relaxujú rýchle sťahovanie svalov - trasenie, rovnako aj kamilkový čaj...
Počas PMS nie ale niekedy (do asi mojich 18-20 rokov) som mala vždy prvý deň MS zimnicu, návaly tepla, hnačky, zvracanie, a bolesti ako keď máš kontrakcie. Nie take silne ale že 20s bolesť 40s pokoj a takto dokola…katastrofa a všetko samozrejme naraz 🙈 chvalabohu to prešlo samé od seba…
@anonym_autor ahoj ja mám zimnicu,návaly tepla ale také horenie z nútra skôr,v noci potenie tela. Závraty bežne,únava,žalúdok ako na vode. Plačlivosť,búšenie srdca ale také nárazové do 10-15 min prejde. Studené ruky,nohy. Zima mi je stále. Horm.profil ok,štítna žlaza ok. Tak teraz idem riešiť s gynekologičkou ja aj ovuláciu mám otrasnú. Mam 38 rokov takže asi sa niečo už začína búriť.

Cez pms mam kde co…zimnicu, potim sa, nespim, spim, unava, kde ake vystrelky ….najhorsie ma stve travenie…