icon

Mávate zimnicu bez zvýšenej teploty počas PMS?

11. apr 2026

Ahojte. Mávate zminicu počas pms ?

jeennyv
11. apr 2026

Cez pms mam kde co…zimnicu, potim sa, nespim, spim, unava, kde ake vystrelky ….najhorsie ma stve travenie…

zojazoja
11. apr 2026

@anonym_autor zimnica ako takú nie, ale je mi strašná zima stále. Akonáhle uz dostanem menstruaciu som zas v pohode.

zojazoja
Autor odpoveď zmazal
autor
11. apr 2026

Tiež to nie je, že doslovne zimnica, ale nohy ruky mam studene, proste postavim sa a celym telom mi nabiehaju zimomriavky 🫣

zojazoja
11. apr 2026
@anonym_autor

Tiež to nie je, že doslovne zimnica, ale nohy ruky mam studene, proste postavim sa a celym telom mi nabiehaju zimomriavky 🫣

@anonym_autor normálna vec pri PMS.

letfenixa
11. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Áno, mávam.

anonym_24f8c6
11. apr 2026

@anonym_autor skús dopĺňať magnézium citrát s B6, pomáhajú uvolniť svalové napätie a nervový systém. Tiež pomôže zázvorový čaj so škoricou a melasou, koreniny zahrievajú telo z vnútra, relaxujú rýchle sťahovanie svalov - trasenie, rovnako aj kamilkový čaj...

anonym_fba1ec
11. apr 2026

Počas PMS nie ale niekedy (do asi mojich 18-20 rokov) som mala vždy prvý deň MS zimnicu, návaly tepla, hnačky, zvracanie, a bolesti ako keď máš kontrakcie. Nie take silne ale že 20s bolesť 40s pokoj a takto dokola…katastrofa a všetko samozrejme naraz 🙈 chvalabohu to prešlo samé od seba…

katka3588
13. apr 2026

@anonym_autor ahoj ja mám zimnicu,návaly tepla ale také horenie z nútra skôr,v noci potenie tela. Závraty bežne,únava,žalúdok ako na vode. Plačlivosť,búšenie srdca ale také nárazové do 10-15 min prejde. Studené ruky,nohy. Zima mi je stále. Horm.profil ok,štítna žlaza ok. Tak teraz idem riešiť s gynekologičkou ja aj ovuláciu mám otrasnú. Mam 38 rokov takže asi sa niečo už začína búriť.