icon

Menopauza

dalmata
20. júl 2023

Ahojte môžem užívať od JV kvapky od valovica a plus k tomu v tabletovej forme od Dr.Max Menoa?Alebo sa berie buď jedno alebo druhé keďže kvapky sú ako výživový doplnok
Ďakujem

stellarstar
20. júl 2023

@dalmata daj sem link na kvapky

stellarstar
20. júl 2023

@dalmata ale keď sú obe na MP tak by som užívala len 1 doplnok. Ja tiez momentálne užívam jeden

dalmata
autor
20. júl 2023

@stellarstar mám extrémne návaly do nevydržania tak sama neviem co by bolo lepšie

stellarstar
20. júl 2023

@dalmata ja som užívala to menoa a teraz užívam od verde. U mňa oboje účinkujú ale zbytočne budeš užívať dvoje

saraxyz
20. júl 2023

@stellarstar ja som užívala menoa a bez účinku, tiež gynastan a gynex bez účinku. Návaly mi prešli po uzivani Hormonatur. @dalmata Na na kazdeho iné zaberie. Treba len skúšať . I keď mala som chuť sa zakopať...

saraxyz
20. júl 2023

@dalmata užívaj iba jedno, nekombinuj

dalmata
autor
21. júl 2023

Ďakujem vám,inak mohla by som ich užívať aj 3x denne tie kvapky?keďže návaly sú extrémne, búšenie srdca malátnosť až do takého stavu že nedokážem vstať z postele a pár krát som skončila na pohotovosti,moja lekárka hormonálnu mi nasadiť nechce kvôli cystam na prsiach,samozrejme liečim sa na štítnu.

luccija
21. júl 2023

@dalmata a čo navrhuje lekárka?veď toto môže trvať aj rok.Femi sú vraj dobre mne to odporúčala obvodná dodržiavala by som dávkovanie ako píšu a nemiesala 2 druhy

stellarstar
21. júl 2023

@dalmata musíš prečítať leták kolko si toho môžeš dávať, lebo zvýšené dávky môžu tiež uškodiť

dalmata
autor
21. júl 2023

@luccija lekárka nenavrhuje nič podľa nej sa maternica scvrkne a prejde to , mám to vydržať povedala preto idem dať kartu k inej ,lebo takto sa fungovať nedá premna je to extrém po zdravotnej stránke lebo ak to namna príde tak neurobím ani krok, a ani jesť nemôžem strašné návaly a búšenie srdca mám,nedokážem prejsť z izby do izby.

luccija
21. júl 2023

@dalmata verím..poznám pani čo skončila na psychiatrii kvôli týmto stavom na liekoch.Este máš menzes či už nie? Vraj najhoršie je tak rok po úplnom vynechaní menzesu.Ked vidím aký mám predmenstruacny syndróm hrozim sa menopauzy

dalmata
autor
24. júl 2023

@luccija nemám už mendzes