icon

Menopauza a návrat menštruácie: je to normálne?

Včera o 05:56

Ahojte,po dvoch rokoch v menopauze som dnes dostala menštruáciu,žiadne silné krvácanie,už som sa objednala na gynekológiu,ale až v pondelok ma vezme,mal s tým niekto skúsenosť,že to nebolo nič vážne?

anonym_bd00d0
Včera o 06:22

No aj pokazeny motor v aute po zivotnosti obcas naskoci, potesi majitela a potom zase nic ...

hytal
Včera o 06:23

Áno, stáva sa to, moja teta takto otehotnela v 45.

autor
Včera o 06:35
@hytal

Áno, stáva sa to, moja teta takto otehotnela v 45.

@anonym_bd00d0
@hytal ale už mala potvrdenú menopauzu?alebo v tomto veku asi skôr perimopauza?ja sa len bojím,či tam nie je nejaký zdravotný problém

valikadzm
Včera o 06:45

@anonym_autor presne toto momentálne riešim... Menštruáciu som nemala už asi 5 rokov. A tento týždeň mi prišla, zatiaľ je to len také slabé, tak som si povedala, že ešte počkám a až tak zavolám na gyn. Ale asi pred 2 týždňami som mala také pnutie v prsiach. Možno to bola ovulácia?

autor
Včera o 06:47
@valikadzm

@anonym_autor presne toto momentálne riešim... Menštruáciu som nemala už asi 5 rokov. A tento týždeň mi prišla, zatiaľ je to len také slabé, tak som si povedala, že ešte počkám a až tak zavolám na gyn. Ale asi pred 2 týždňami som mala také pnutie v prsiach. Možno to bola ovulácia?

@valikadzm ja práve bez akýchkoľvek príznakov,nič mi nebolo,ale našťastie žiadne silné krvácanie

valikadzm
Včera o 06:48
@anonym_autor

@valikadzm ja práve bez akýchkoľvek príznakov,nič mi nebolo,ale našťastie žiadne silné krvácanie

@anonym_autor ale dali ste mi chrobáka do hlavy, asi tam zavolám skôr.

autor
Včera o 07:01
@valikadzm

@anonym_autor ale dali ste mi chrobáka do hlavy, asi tam zavolám skôr.

@valikadzm myslím,že radšej zbytočne,ako neskoro

anonym_53a271
Včera o 07:35
@anonym_bd00d0

No aj pokazeny motor v aute po zivotnosti obcas naskoci, potesi majitela a potom zase nic ...

@anonym_bd00d0 ty si isto chlap a komentár je úplne ale úplne odveci!!!!

autor
Včera o 07:52
@anonym_53a271

@anonym_bd00d0 ty si isto chlap a komentár je úplne ale úplne odveci!!!!

@anonym_53a271 tiež si myslím,lebo úplne odveci

hytal
Včera o 07:53
@anonym_autor

@anonym_bd00d0
@hytal ale už mala potvrdenú menopauzu?alebo v tomto veku asi skôr perimopauza?ja sa len bojím,či tam nie je nejaký zdravotný problém

@anonym_autor U tety to bola menopauza, no a 20 rokov behá po svete moja sesternica. Neboj sa, výkyvy hormónov, nemusí to hneď znamenať dáke ochorenie. No určite navštív gynekológa čím skôr.

beatacellarova
Včera o 13:57

@anonym_autor určite treba ísť až po menzese na vyšetrenie môže by klude prechod

mondolina
Včera o 14:09
@anonym_autor

@anonym_53a271 tiež si myslím,lebo úplne odveci

@anonym_autor
choď radšej ku gynekológovi, krvácanie nemusí byť len menštruácia.

autor
Včera o 14:18
@mondolina

@anonym_autor
choď radšej ku gynekológovi, krvácanie nemusí byť len menštruácia.

@mondolina veď idem v pondelok