Menopauza a nepravidelná menštruácia
Ženy ciklus začal hafrovať v36ke. Príznaky postupne prichádzali a.môj gynekológ mi ponúkol iba antiku. Tú som nebrala ani pred tým lebo mi nerobilo dobre. V 40ke keď som aj dostala mš tak mesiac v kuse a potom 3-4m nič. Vymenila som doktora, nový síce predpísal lieky ale akurát mali výpadok na SVK. Tento mi pred tromi rokmi bral krv, robil testy potvrdil menopauzu, to som už rok nemala mš. Potom som dostala po roku a 3mes a dosť silnú. Šla som k dr ale akurát mal dovolenku, zastupoval ho môj starý ale tam som ísť nechcela. Tak som to spomenula na preventívke, ale jeho odpoveď bola že by som mš už nemala mať keď som v menopauze. A tým má zrušil. Bolo to pred vyše rokom. Dnes cítim bolesti ako pri mš, aj mám asi niečo ako špinenie. Mám 44 a nikoho v mojom veku nepoznám s podobnými problémami
@katka329 fuu tak 14tt asi uz nepojde…
@simsalabim uvidím dám vedet ako dopadne 😌
@anonym_autor ja mám psychicky a fyzicky náročnú prácu, áno tento rok posl mesiace som robila mini chyby, mala som so šéfkou rozhovor aby vedela. Pár týždňov užívam doplnok na pamäť a začínam badať zlepšenie. Na únavu som nič nenašla zatiaľ, som schopná aj v aute zaspať počas služby a na nespavosť užívam už roky zolpidem pri horšom prípade v ľahkom prípade hogger night. Z toho nie som na druhy deň oťapena alebo omámená. A prespím celunoc. Treba hľadať a skúšať čo padne.
@stellarstar na pamäť prekrvenie je dobrý tebokan
@stellarstar na pamäť prekrvenie je dobrý tebokan
@anonym_c9abde ďakujem ja užívam ten čo mám a som spokojná

@anonym_autor ja mám psychicky a fyzicky náročnú prácu, áno tento rok posl mesiace som robila mini chyby, mala som so šéfkou rozhovor aby vedela. Pár týždňov užívam doplnok na pamäť a začínam badať zlepšenie. Na únavu som nič nenašla zatiaľ, som schopná aj v aute zaspať počas služby a na nespavosť užívam už roky zolpidem pri horšom prípade v ľahkom prípade hogger night. Z toho nie som na druhy deň oťapena alebo omámená. A prespím celunoc. Treba hľadať a skúšať čo padne.
@stellarstar keď urobím chybu v komcoročnej uzávierke, vo výkazoch a pod to ani pán Boh neopraví, keďže som sa nedokázala sústrediť.šla.mi práca pomalšie, tak som si myslela že to doženiem po pracovnej dobe ale zaspala som nad papiermi v kancli, zaspala.som.v bude cestou domov, do minúty po príchode domov. Je to už lepšie.ale.dlhsiu trasu autom na neodvážim isť, lebo sa.bojim že od únavy zaspím.
Neviem.či je to.stratou koncentrácie či bolesťami kĺbov(alušam inak sa pohybovať abyenej bolelo)ale mala som každý rok blbý úraz, a všetko sa hojí dlhšie a dlhšie, zlomeniny aj vyvrtnutie