Menopauza - prežívanie zmien
4. feb 2022
Užívate nejaké hormóny, byliny, kvapky?Ako prežívate psychicky a fyzicky zmeny s tym súvisiace, máte nejaké problémy náladovosť, priberanie, potenie...mne lekárka poradila zatiaľ kvapky Femi od Valovica je taká natural žena ja by som radšej hormóny mam úzkosti, blbne mi cyklus krátky, dlhý, silný nikdy neviem kedy dostanem aký bude v práci si beriem aj voľno ako krvacam.Gynekologicka tvrdí, že všetko je normálne trvá to už rok som z toho psychicky unavená mám 45 r a, keď mám takto žiť ďalších 5-7 r ďakujem pekne.A to ešte menzes mám čo bude, keď úplne prestanem veď vtedy tie poriadne prejavy len začínajú.Moja sestra je staršia ako ja, ta skončila na psychiatrii s depresiami, úzkosťami
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@janka301 ahoj, aku si mala skusenost s Livialom? u mna to zvazujeme teraz. z neziaducich ucinkov mam stres, a leta som mala hrozne kvoli kontinualnym navalom, unave atd... Ked si Livial brala - po akom case ti to zlepsilo kvalitu zivota a v com vsetkom? Co naopak nie? Ako dlho ti doporucili uzivat ho? Pokial si ho medzicasom vysadila, symptomy sa ti vratili alebo sa citis dobre? Dakujem vopred za odpoved...
@mirkakvietok ahoj,účinok bol takmer okamžite...a beriem ho dodnes....občas som zabudla a cítila som ku večeru akoby opäť prichádzajúci nával..v lete som mávala pocit akoby nezaoberal,no lekárka mi povedala ,že to v teple normálne a mala pravdu..v zime absolútne kľud, pohoda ..jedine mínus je váha...nalepili sa to na mna a aj napriek strave a športu nejde dolu...ale ked si predstavím tie návaly, tak verím ze časom zhodim...obmedzila som jedlo...