icon

Menštruácia len 3 dni zo 6

25. máj 2021
autor
25. máj 2021

Co to môže byť?

nafka0483
25. máj 2021

Akoze co? Kratsia menstruacia.

haley7897
25. máj 2021

Úplne normálne. Máš aj nejaké iné problémy /zmeny..?

avril299
25. máj 2021

hormonalna nerovnovaha, stres, prechladnutie, choroba, cysta, vplyv liekov, tehotenstvo... vela veci ma vplyv na menstruacny cyklus

autor
25. máj 2021

Ide o to ze môžem byt tehotná cca 3dni pred menštruáciou som si robila test na ktorom vyšla druhá slabá čiarka potom som sa rozhodla ze znova testovať budem až keď nepride menzes no a teda prisiel dokonca skôr ako mal ale vždy odkedy vôbec menštruáciu mam, mam ju vždy 5-6 dní a teraz iba 3 je mi to divne..

snazilka_bio_mamka
25. máj 2021

ved nič. Aj mne sa stale mení dlzka menštruacie. A normalne si krvacala? kusky slizníc atd? ak áno, tehu je vylucene a ak mas aj napriek tomu pocit, preco si nespraviš test? teraz by si uz mala mať riadnu ciarku, nie ducha ak si tehotna.

nafka0483
25. máj 2021

No ved ked mozes byt tehotna, tak si urob dalsi test. Nikto do teba nevidi, ze co sa deje. Urob si znova test a uvidis.

lalenka33
25. máj 2021

Vždy som mávala MS 7 dní, teraz mám 4 a som zato vďačná.Nepíšeš aká bola, možno to bolo len špinenie a MS sa ešte rozbehne.

carinka888
8. jan 2022

@lalenka33 no napriklad my sa snazime tiez, 7 dni mi meskal menzes ale test megativny… a napriek tomu mam len 3 dnovy menzes… riadne kusky som mala pocas aj dost som krvacala ale len 3 dni…🤷‍♀️ Takto to mam uz cca pol roka ( od ockovania 🤷‍♀️🤦‍♀️)