Menštruácia mešká a testy negatívne
Ahojte zienky. Menzes mi zvykne chodit ako hodinky plus minus 4 dni. Teraz mi meska uz 9 dni. Styri teho testy negat. Mam 45 rokov. Je mozna aj zacinajuca menopauza. Minuly mesiac som mala preventivku a bola ok. Mate niektora skusenost s testami na menopauzu? Ci sa oplatia aj teraz kupit ci by ste sli radsej ku gyn? Ak nedostanem do dvoch tyzdnov tak sa tam chystam. Hneva ma to, lebo ma pobolieva brucho a nic. Vytok nemam ziadny. Ked som bola dva krat teho tak 4 dni meskania a testy boli pozit. Dakujem.
45 rokov …..skôr ako tehotenstvo to bude už perimenopauza
Proste cyklus sa bude posúvať
@anonym_autor ano ja som si ju obj a urobila podľa návodu, su tam 2 testy a pekne ukázali pozitivitu. Ku gyn som už ptm nešla a neskôr pri preventívke som mu to spomenula. Uz 2 r som v perimenopauze a ms si chodi každé 2 - 4 mesiace
@stellarstar a dr. potom robila kontrolne testy? A v akom veku ti to zacalo?
@stellarstar a dr. potom robila kontrolne testy? A v akom veku ti to zacalo?
@anonym_autor nie veď píšem že kv tomu som tam nebola, ja mám aj ine príznaky perimenopauzi, v 42 a teraz mam 45
@anonym_autor nie veď píšem že kv tomu som tam nebola, ja mám aj ine príznaky perimenopauzi, v 42 a teraz mam 45
@stellarstar rozumiem. Dakujem.

@anonym_autor ano ja som si ju obj a urobila podľa návodu, su tam 2 testy a pekne ukázali pozitivitu. Ku gyn som už ptm nešla a neskôr pri preventívke som mu to spomenula. Uz 2 r som v perimenopauze a ms si chodi každé 2 - 4 mesiace