Menštruácia mi nechce skončiť

beahrehova
12. feb 2022

Ahojte,....už tri týždne krvácam,...po dvojmesačnej pauze (dva mesiace aj niečo som nemala menzes a lekárka mi pichla vyvolávačku), aby som dostala menzes. Začala som schválne brať antikoncepciu, aby sa mi upravil cyklus (aby bol normálnejší, menej bolestný,...) a neprestávam krvácať. Je to bežný stav pri začatí užívania antikoncepcie, že neskončilo krvácanie,....čiže vlastne ešte som neprestala krvácať a už mám prejsť do druhého balenia o niekoľko dní. Je to normálne, je to v poriadku? Lekárka vraví, ok. Mne ani môjmu okoliu sa to tiež nepozdáva. A ešte jedna otázka - mám cystu. Môže cysta spôsobiť zastavenie menštruácie na niekoľko mesiacov?

luccija
12. feb 2022

@beahrehova v prvý mesiac brania ATK mozu byť také výkyvy.Preco si hneď začala brať ATK?a nehľadali ste kde je príčina, že si nemala menzes?aspoň hormonálny profil nerobila?či polycysticke vaječníky nemáš?daj pozor na anemiu

21oktober
12. feb 2022

@beahrehova neprekonala si covid -19 teraz niekedy? Je tu diskusia kde sa dievčence sťažujú že im to hapruje po prekonaní.

beahrehova
autor
14. feb 2022

@luccija Čiže môžem krvácať s tabletami aj dva mesiace v kuse? No akosi nehľadala lekárka príčinu, že prečo nebol menzes. Ale potvrdila, že mám cystu. Ale hneď na to som na ňu apelovala, že keď som niekoľkomesačne nemala menzes, že chcem antikoncepciu, aby sa mi upravila perióda. Ona mi ich hneď vypísala a hotovo a ukázať sa po dvoch menzesoch. Ale ukázať sa po dvoch menzesoch bude ťažké, keď už teraz mesiac krváca a už idem s tabletami vlastne do druhej periódy. Ani anémiu nerieši. A fakt sa už cítim oslabene, hoci menzes nie je silný.

beahrehova
autor
14. feb 2022

@21oktober Akurát dcéra prekonala, mne vyšlo pcr negatívne. Skôr mi ide o to, či je normálne, keď žena nemá niekoľko mesiacov (2-3), potom zrazu má a taký dlhý, že až 40 dní menzes. Teraz mám momentálne už 22-hý deň menzes. A už idem s tabletkami do druhej periódy, čiže ešte krvácanie neskončí a už druhé začne?