Menštruácia po 17 dňoch: Je to normálne?
Ahojte vždy som mala cyklus nepravidelný lekár povedal že je to ok keď je to že mi to mesk že horšie keby to mám často mávala som že aj dva mesiace nič. Ale teraz poslednú dobu krvacan častejšie mám ísť ešte na prehliadku ale chcem sa spýtať či sa vám niekedy stalo že sa vám menštruácia spustila po 17 dňoch a aj medzitým ste mali slabucke spinenie...tá prvá ms trvala týždeň ale bola slabucka že niektoré dni som nevedela či je to ms alebo len spinenie. Bolelo ma vtedy trošku podbrusko a kríže dnes má zas bolia kríže podbrusko a krvacam nie zatiaľ až tak silno ale je to v podstate stále ako pri ms...L lekárovi idem o necelé dva týždne skôr termín nemal vraj ak to nie je silné to nie je súrne
Ano mavam to obcas. U mna je to perimenopauzou
@catherin4 ja som na to mladá si myslím mám len po tridsiatke
@anonym_autor ja to mam ako ty a zistili mi poruchu stitnwj zlazy
@anonym_autor ja to mam ako ty a zistili mi poruchu stitnwj zlazy
@anonym_24d362 na endokrinologiu chodím ale lieky neberiem som sledovaná iba kvôli cyste na štítnej zlaze idem tam akurát v utorok. No a dnes má to naštvalo zas to asi dostávam minulú nedeľu mi to skončilo potom vo štvrtok minimum odvtedy sa mi to tak ťahalo ale to fakt skoro nič a dnes tak viac ale tá menštruácia predtým ani neviem či bola menštruácia trvalo to síce týždeň ale tiez to bolo také že skoro nič...takže na endokrinologii jej to môžem spomenúť?
@anonym_24d362 na endokrinologiu chodím ale lieky neberiem som sledovaná iba kvôli cyste na štítnej zlaze idem tam akurát v utorok. No a dnes má to naštvalo zas to asi dostávam minulú nedeľu mi to skončilo potom vo štvrtok minimum odvtedy sa mi to tak ťahalo ale to fakt skoro nič a dnes tak viac ale tá menštruácia predtým ani neviem či bola menštruácia trvalo to síce týždeň ale tiez to bolo také že skoro nič...takže na endokrinologii jej to môžem spomenúť?
@anonym_autor ano, urcite jej to spomen.
@catherin4 ja som na to mladá si myslím mám len po tridsiatke
@anonym_autor u mňa perimenopauza začala v 36ke, veru aj ďalšou mš po dvoch týždňoch.
@anonym_autor u mňa perimenopauza začala v 36ke, veru aj ďalšou mš po dvoch týždňoch.
@anonym_9c6e39 ja mám krátko po 30 mám 31 a niečom takým by som vôbec nerátala 😳 ale ja som bola pred cca dvoma mesiacmi na preventivke a nič nevidel
Nemáš cystu na vaječniku ? Ja to mávam z toho ale ja mám 36 a jedno dieťa
Nemáš cystu na vaječniku ? Ja to mávam z toho ale ja mám 36 a jedno dieťa
@anonym_108aa9 mne nepovedal nič práveže vravel že všetko je ok akurát na stere vyšla nejaká ľahká dysplazia myslím ale vraj to sa iba sleduje

Ano mavam to obcas. U mna je to perimenopauzou