Menštruácia po medikamentóznej interrupcii
Ahojte. Tie čo ste absolvovali interupciu pomocou tabletiek. Ako dlho ste krvácali? Ja to mám dnes 4 deň a mám krv len keď sa utriem. A ďalšia moja otázka je ohľadom ďalšej menštruácie. Moc vám ho všetko rozhádzalo? Alebo ste zas mali rovnako pravidelnú menštruáciu aj ovuláciu?
však si prečitaj pribalovy letak
Krvacala som presne 7 dni. Normalnu menstruaciu som dostala normalne o 4 tyzdne neskor.
@malinka158 ďakujem
medikamentozna interupcia nemá mať prečo vplyv na ovuláciu, ani na menštruaciu
ano niekto má krče, nevolnost .. v tvojom prípade nie
@sara07 chcela som vedieť od žien, ktoré toto skutočne podstúpili. Lekárka mi povedala 7-14 dni krvácanie. Nič viac take
@sara07 chcela som vedieť od žien, ktoré toto skutočne podstúpili. Lekárka mi povedala 7-14 dni krvácanie. Nič viac take
@anonym_autor ano, viac ako 2 tyzdne by si nemala krvacat. Ja som mala po potrate aj normalne ovulaciu v obyvklom case. Mala som strasne vela plodneho hlienu. Tolko som v zivote este nemala.
@anonym_autor povedala ti to dobre, tento postup sa vo svete použiva už 60 rokov , aj u nás ti má gyn povedať okrem samočistenia , kyretáže máš aj tretiu možnost tablety v určitych pripadoch
preto je málo informácii aj tie sa tutlu a zatajuju
@anonym_autor ano, viac ako 2 tyzdne by si nemala krvacat. Ja som mala po potrate aj normalne ovulaciu v obyvklom case. Mala som strasne vela plodneho hlienu. Tolko som v zivote este nemala.
@malinka158 ak sa smiem spýtať. Museli ste ísť aj na dočistenie? Alebo všetko vyšlo same
@malinka158 ak sa smiem spýtať. Museli ste ísť aj na dočistenie? Alebo všetko vyšlo same
@anonym_autor nie, nemusela som ist na kyretaz. Vsetko vyslo po tabletke. Bola som v 8.tt a plod na ultrazvuku nebolo vidiet.

Krvacala som presne 7 dni. Normalnu menstruaciu som dostala normalne o 4 tyzdne neskor.