Menštruácia pri Covide
Ahojte, mám covid a dostala som o 15 dní skôr menštruáciu😰 stalo sa to niekomu? A najviac som nešťastná, pretože sa snažíme o babo
ano aj mne. najprv 15 dni skor a teraz v januari vobec. v pondelok idem k lekarovi. V dec som mala covid.
@rozalka_13 bud rada, ze nie si teraz tehotna. Mne po covide meskal menzes tyzden.
@bosorka2302 ja som nemala 3 m a odvtedy buď strašne silný, alebo skôr už na 18 deň už som na hormonoch:(
@luccija po covide ti zmizol? a doktor to ako uzavrel?
@bosorka2302 že mal takých x pacientiek a stáva sa to či po Covide, ockovani....Potom som dostala, ale silný, že mi ho musel zastaviť liekmi, potom veľmi skoro, a teraz beriem Norethisteron na úpravu a krvácanie kvôli tomu som anemicka no nekonečný príbeh.Tersz som ho mala vysadiť, že už to bude asi dobre a zase na 18 deň, takže naspäť lieky a ešte som aj pribrala 3 kg neviem či z tých liekov asi ja si držím váhu roky.Ja už, keď počujem slovo menzes mi je zle čo má zase čaká.Taky silný som nikdy nemavala
@luccija no mne sa to stalo prvy krat tak uvidim
Aj cast stitnej mi navrela tak pobeham po vysetreniach..pritom ja som mala vzdy presny ako hodinky. A cpvid som mala velmi mierny priebeh
Bože ženy ste ma normálne vystrašili 😓🙏🏻
@nerko prečo mám byť rada ? Vôbec som není rada že som není tehotná, snažíme sa o bábätko a veľmi po ňom túžim....
@rozalka_13 - no tak a ja zasa krvacam, 7 dní po menzese uprostred cyklu, tretíkrát tento mesiac 🙈🙈🙈
@rozalka_13 Nemas byt rada, ze sa Ti nepodarilo pocat dieta. Ale rada, ze si neostala tehotna, ked si sa pave nakazila covidom. Kazda choroba v tehotenstve predstavuje do urcitej miery riziko pre dieta. Covid je nevyspytatelny. Mne sa na siesty den tak pohorsilo, ze som skoncila na antibiotikach, kortikoidoch a x dalsich liekoch. Menstruacia mi meskala po covide tyzden, a velmi som sa obavala, ze som tehotna. A aky vplyv by mala liecba a samotny covid na dieta. Ale kazdy to berie inac…
@rebellefleur bože to je strasneeee😓 toto je choré fakt. Dosť že mám svoj cyklus zlý, ešte toto mi chýbalo 😪
@nerko jasné už chápem....akože ja neberiem žiadne lieky a celkovo covid som nemala zlý priebeh. Jedine čo si davam sú čaje a stop kašeľ, ktorý mi lekárka odporučila, že aj tehotné môžu počas covidu. Takže som celkovo z toho taká rozladena lebo sme mysleli, že už konečne sa tento mesiac zadarí😰

@rozalka_13 - mne. Normálny menzes som mala od 1.1-5.1., ostala som pozitívna a presne cez moje plodné dní, v polke cyklu som začala zasa krvácať, menzes od 15.1 - 21.1. 🙈