Menštruácia v nedohľadne - vplyv na plodnosť
Ahojte ženušky, čítam už množstvo diskusií ale nenašla som ešte žiadnu, ktorá by sa presne zameriavala na môj problém. Odkedy som pred 3 rokmi vysadila antikoncepciu moja menštruácia sa akoby úplne vytratila. Užívala som chvíľu samozrejme lutenyl, duphaston čo mi v jej príchode pomáhalo a nerobilo problém ale kedže už som sa sama chcela očistiť od toho "umelého smetia" tak som aj to vysadila. A menštruácia nikde. Mám ju raz za čas, veľmi v malom množstve. Už sa obávam neplodnosti a všetkého možného ☹ ☹ Prosím ak viete poradiť, čakám. Som zúfalá. ☹ Vďaka.
u mna to sposobila osteoporoza, gynekokog ma potom odporucil na denzitometriu - meranie hustoty kosti, kde sa toto len potvrdilo......nechcem ta ale zbytocne vystrasit, dovodov moze byt vela, ale urcite na zaciatok urobit hormonalny profil...zdrava fungujuca zena nema dovod na vynechavanie menstruacie.
No bola som na gynde ale že mám všetko v norme,žiadne cysty atď... jediné čo mi bolo odporúčané sú hormony. Nič viac. A tie viem, že brať nechcem :/

@bellum komplet hormon. profil, kontrola stitnej, zelezo...