Menštruáciu mám len 3 - 4x do roka
za posledne roky mam chronicky stres depresie
menstruacia asi 3-4x do roka
je to prechod?
vek 44
Áno môže sa jednať o perimenopauzu, urob si test abo chod za gyn
@stellarstar gyn mi odmietli zobrat krv, ze na co.
@stellarstar gyn mi odmietli zobrat krv, ze na co.
@anonym_autor tak si kúp test
Ako môže gynekológ povedať, že na čo robiť hormonálny profil, keď máš menzes 3 razy do roka. Veď si mu mala povedať, že kvôli tomu. Môže sa jednať o perimenopauzu, ale môže byť príčinou hocičo iné.
Ako môže gynekológ povedať, že na čo robiť hormonálny profil, keď máš menzes 3 razy do roka. Veď si mu mala povedať, že kvôli tomu. Môže sa jednať o perimenopauzu, ale môže byť príčinou hocičo iné.
@anna777115 no ja mam takych lekarov. ze az.
@anna777115 no ja mam takych lekarov. ze az.
@anonym_autor tak ich zmeň, je to tvoje zdravie. Zobrať krv a poslať do labaku je tak jednoduchý úkon. Tam ten kekar ani nemusí byt, urobí to sestrička.
@stellarstar v lekarni take maju?
@anonym_autor aj v lekárni aj v drogerii
Jedná sa zrejme o perimenopauzu. Test si môžeš kúpiť v lekárni. Alebo nechať zobrať krv. Ak nechce gynekológ spýtaj sa obvodneho
To máš čo za gynekológa? Mne ked vynechával menzes, okamžite vzal krv. Mala som 41. Potvrdený prechod. Aj ten test z lekárne tak vyšiel. Ale na to by som sa nespoliehala
@anonym_autor zmeň lekára v prvom rade.Depresie môžeš mať z hormónov už dávno ti mal spravit profil a pomôcť ti.Alebo štítna žľaza
Odber zbytocny podla mna. Si v perimenopauze-mas na to vek. Menzes ovplyvni aj zdravotny stav-aj depresia.
Máš na to aj vek, aj depresiu, takže nie čo sa čudovať
@anonym_autor zmeň lekára v prvom rade.Depresie môžeš mať z hormónov už dávno ti mal spravit profil a pomôcť ti.Alebo štítna žľaza
@anonym_e978e4 chodim aj psychiatrovi ani jeden sa k nicomu nema.
@anonym_e978e4 chodim aj psychiatrovi ani jeden sa k nicomu nema.
@katkazatka hormóny sa dajú dopĺňať neviem prečo ženy u nás radi trpia, keď to nie je nutné
@anonym_autor tak si zaplať hormonálny profil v laboratóriu stojí to do 40 eur
@katkazatka hormóny sa dajú dopĺňať neviem prečo ženy u nás radi trpia, keď to nie je nutné
@anonym_autor tak si zaplať hormonálny profil v laboratóriu stojí to do 40 eur
@anonym_e978e4 ja keby mohla dám si hormóny a netrápim sa. Mám ale poruchu zrážanlivosti krvi takže tolko o tom
@anonym_e978e4 ja keby mohla dám si hormóny a netrápim sa. Mám ale poruchu zrážanlivosti krvi takže tolko o tom
@stellarstar nechcem doplnat kym nemusim.
@anonym_autor tak sa tráp
@anonym_autor tak sa tráp
@anonym_2f7e20 ja sa netrapim, akoze mne menzes nechyba. len ze ci to je normalne.
Mam.to tak cely zivot.potvrdene pcos prirozdene dve deti.mne menzes nechyba ine problemy nemam.takze to neriesim
@anonym_autor veď tebe už chýbajú, ak by nie tak máš menzes😉nedostatok estrogenu môže spúšťať psychické problémy.Ma to vplyv aj na hustotu kostí atď, ak sa to teraz podchyti o to menej starosti neskôr ešte to môžeš pár rokov natiahnuť nie je žiadna výhra byť skoro v menopauze, alebo mať problém s cyklom.Aj niektoré lieky od psychiatra môžu spôsobiť problém s cyklom hlavne antipsychotika
@anonym_autor veď tebe už chýbajú, ak by nie tak máš menzes😉nedostatok estrogenu môže spúšťať psychické problémy.Ma to vplyv aj na hustotu kostí atď, ak sa to teraz podchyti o to menej starosti neskôr ešte to môžeš pár rokov natiahnuť nie je žiadna výhra byť skoro v menopauze, alebo mať problém s cyklom.Aj niektoré lieky od psychiatra môžu spôsobiť problém s cyklom hlavne antipsychotika
@anonym_e978e4 co je zlej na skorej meno pauze? dostanem rakovinu?
@anonym_e978e4 co je zlej na skorej meno pauze? dostanem rakovinu?
@anonym_autor nastuduj si...nie, rakovinu nie, ale na to, že máš 44 r zvláštne otázky.Tak všetko sa zmení telo rýchlejšie starne vlasy, pleť, kosti osteoporoza treba udržať menzes pokym a dá aj kvôli tým depresiam.
@anonym_autor nastuduj si...nie, rakovinu nie, ale na to, že máš 44 r zvláštne otázky.Tak všetko sa zmení telo rýchlejšie starne vlasy, pleť, kosti osteoporoza treba udržať menzes pokym a dá aj kvôli tým depresiam.
@anonym_e978e4 cely moj zivot je zvlastny

Áno môže sa jednať o perimenopauzu, urob si test abo chod za gyn