icon

Menštruáciu mám len 3 - 4x do roka

3. mar 2026

za posledne roky mam chronicky stres depresie
menstruacia asi 3-4x do roka
je to prechod?

vek 44

stellarstar
3. mar 2026

Áno môže sa jednať o perimenopauzu, urob si test abo chod za gyn

autor
3. mar 2026
@stellarstar

Áno môže sa jednať o perimenopauzu, urob si test abo chod za gyn

@stellarstar gyn mi odmietli zobrat krv, ze na co.

stellarstar
3. mar 2026
@anonym_autor

@stellarstar gyn mi odmietli zobrat krv, ze na co.

@anonym_autor tak si kúp test

autor
3. mar 2026
@stellarstar

@anonym_autor tak si kúp test

@stellarstar v lekarni take maju?

anna777115
3. mar 2026

Ako môže gynekológ povedať, že na čo robiť hormonálny profil, keď máš menzes 3 razy do roka. Veď si mu mala povedať, že kvôli tomu. Môže sa jednať o perimenopauzu, ale môže byť príčinou hocičo iné.

autor
3. mar 2026
@anna777115

Ako môže gynekológ povedať, že na čo robiť hormonálny profil, keď máš menzes 3 razy do roka. Veď si mu mala povedať, že kvôli tomu. Môže sa jednať o perimenopauzu, ale môže byť príčinou hocičo iné.

@anna777115 no ja mam takych lekarov. ze az.

anonym_410e33
3. mar 2026
@anonym_autor

@anna777115 no ja mam takych lekarov. ze az.

@anonym_autor tak ich zmeň, je to tvoje zdravie. Zobrať krv a poslať do labaku je tak jednoduchý úkon. Tam ten kekar ani nemusí byt, urobí to sestrička.

stellarstar
4. mar 2026
@anonym_autor

@stellarstar v lekarni take maju?

@anonym_autor aj v lekárni aj v drogerii

sense
4. mar 2026

Jedná sa zrejme o perimenopauzu. Test si môžeš kúpiť v lekárni. Alebo nechať zobrať krv. Ak nechce gynekológ spýtaj sa obvodneho

martinka13
4. mar 2026

To máš čo za gynekológa? Mne ked vynechával menzes, okamžite vzal krv. Mala som 41. Potvrdený prechod. Aj ten test z lekárne tak vyšiel. Ale na to by som sa nespoliehala

anonym_e978e4
4. mar 2026

@anonym_autor zmeň lekára v prvom rade.Depresie môžeš mať z hormónov už dávno ti mal spravit profil a pomôcť ti.Alebo štítna žľaza

katkazatka
4. mar 2026

Odber zbytocny podla mna. Si v perimenopauze-mas na to vek. Menzes ovplyvni aj zdravotny stav-aj depresia.

sisska96
4. mar 2026

Máš na to aj vek, aj depresiu, takže nie čo sa čudovať

autor
4. mar 2026
@anonym_e978e4

@anonym_autor zmeň lekára v prvom rade.Depresie môžeš mať z hormónov už dávno ti mal spravit profil a pomôcť ti.Alebo štítna žľaza

@anonym_e978e4 chodim aj psychiatrovi ani jeden sa k nicomu nema.

anonym_e978e4
4. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_e978e4 chodim aj psychiatrovi ani jeden sa k nicomu nema.

@katkazatka hormóny sa dajú dopĺňať neviem prečo ženy u nás radi trpia, keď to nie je nutné
@anonym_autor tak si zaplať hormonálny profil v laboratóriu stojí to do 40 eur

stellarstar
4. mar 2026
@anonym_e978e4

@katkazatka hormóny sa dajú dopĺňať neviem prečo ženy u nás radi trpia, keď to nie je nutné
@anonym_autor tak si zaplať hormonálny profil v laboratóriu stojí to do 40 eur

@anonym_e978e4 ja keby mohla dám si hormóny a netrápim sa. Mám ale poruchu zrážanlivosti krvi takže tolko o tom

autor
4. mar 2026
@stellarstar

@anonym_e978e4 ja keby mohla dám si hormóny a netrápim sa. Mám ale poruchu zrážanlivosti krvi takže tolko o tom

@stellarstar nechcem doplnat kym nemusim.

anonym_2f7e20
4. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak sa tráp

autor
4. mar 2026
@anonym_2f7e20

@anonym_autor tak sa tráp

@anonym_2f7e20 ja sa netrapim, akoze mne menzes nechyba. len ze ci to je normalne.

saxana000
4. mar 2026

Mam.to tak cely zivot.potvrdene pcos prirozdene dve deti.mne menzes nechyba ine problemy nemam.takze to neriesim

anonym_e978e4
4. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor veď tebe už chýbajú, ak by nie tak máš menzes😉nedostatok estrogenu môže spúšťať psychické problémy.Ma to vplyv aj na hustotu kostí atď, ak sa to teraz podchyti o to menej starosti neskôr ešte to môžeš pár rokov natiahnuť nie je žiadna výhra byť skoro v menopauze, alebo mať problém s cyklom.Aj niektoré lieky od psychiatra môžu spôsobiť problém s cyklom hlavne antipsychotika

autor
4. mar 2026
@anonym_e978e4

@anonym_autor veď tebe už chýbajú, ak by nie tak máš menzes😉nedostatok estrogenu môže spúšťať psychické problémy.Ma to vplyv aj na hustotu kostí atď, ak sa to teraz podchyti o to menej starosti neskôr ešte to môžeš pár rokov natiahnuť nie je žiadna výhra byť skoro v menopauze, alebo mať problém s cyklom.Aj niektoré lieky od psychiatra môžu spôsobiť problém s cyklom hlavne antipsychotika

@anonym_e978e4 co je zlej na skorej meno pauze? dostanem rakovinu?

anonym_e978e4
4. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nastuduj si...nie, rakovinu nie, ale na to, že máš 44 r zvláštne otázky.Tak všetko sa zmení telo rýchlejšie starne vlasy, pleť, kosti osteoporoza treba udržať menzes pokym a dá aj kvôli tým depresiam.

autor
4. mar 2026
@anonym_e978e4

@anonym_autor nastuduj si...nie, rakovinu nie, ale na to, že máš 44 r zvláštne otázky.Tak všetko sa zmení telo rýchlejšie starne vlasy, pleť, kosti osteoporoza treba udržať menzes pokym a dá aj kvôli tým depresiam.

@anonym_e978e4 cely moj zivot je zvlastny

anonym_2f7e20
5. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Napríklad moja mama je odvtedy hysterická, má depresiu, nelieči sa samozrejme. Problémy s kosťami, nemá pohyb , lenivá je. Fakt je s ňou na nervy

autor
5. mar 2026
@anonym_2f7e20

@anonym_autor Napríklad moja mama je odvtedy hysterická, má depresiu, nelieči sa samozrejme. Problémy s kosťami, nemá pohyb , lenivá je. Fakt je s ňou na nervy

@anonym_2f7e20 mam pohyb az moc, denne skoro 10km peso