Menštruačné bolesti bez meštruácie. Čo mi je?
Ahojte kočky, dnes som 35DC a nič, nad ránom nemôžem spať mam bolesti ako pred ms, kŕče ale cez deň nic, bolia ma kĺby...inak nič....čo to môže byť? Nejaký zdravotný problém alebo tehotenstvo? Vďaka 😉
Tak ja ani ruzovy vytok (ten som inak mala 1den, ked som otehotnela) pred 2rokmi... 🙂 ale presne na den presne ako mala byt menstruacia... teraz nic...pobolievanie v podbrusku akoby uz uz sa mala spustit a nic... prisa stale citlive...tak ako daledy ked som sla mat kramy... po porode mi predmenstruacne priznaky i bolest pocas mc vymizli skoro uplne, teraz aa posledne 3cykly znova objavili... divne cele
Zeny vyzera to, ze aj u mna dosli - teda zatial to vyzera ako kramy, ale ro vyzeralo aj vtedy pred 2rokmi prvy den tak 🙂 ale na 36den som kramy za svoj zivot jakziv nemala... a to som sa vcera 2x sprchovala teplou vodou, aj teple obklady si dala na brucho 🙂
@zdraviekrasapreven prepac, ale reklamu si rob niekde inde...
@katka253111 prišli po 8dnoch....strasne bolesti, silne....no dali si načas....
@bersi757 ja som dnes skusila 1x menstruacny kalisok Mooncup co som si kupila na tieto kramy (a ony just nie a nie prist) a bolesti skoro ziadne...aj ked po porode som nemavala dlho bolesti, ale posledne mesiace sa mi zas vracali a dnes zatial pohoda...ktovie ci aj vdaka nemu nie au mensie...ktovie ☺
Skus si dat predpisat Flector Rapid...skvela vec 🙂 som roky pouzivala na prve dni kramov...len ho treba dat rozpustit a zapit uz ked boleati zacinaju a nie su take intenzivne (ja tak zapijam kramove bolesti uz davno..ked ich uz mam v plnom prude, tak mozem davat tabletky ake chcem, nic nezaberie)
@stevvvka a to si si vzdy bola ista tym biochemickym tehu ze to bolo ono?
@katka253111 to bolo iba dva razy a test mi ukazal ciarky slabe akze ano vedela som
Nakoniec som mala ms len jeden deň, nič viac....a to mávam 5...som zmagorena z toho
@bersi757 tak som mala pred 2rokmi ked som bola tehu...ale bez meskania... a o 2dni nato test pozitivny
@katka253111 to ma už ani nenapadlo....vidis skusim test....ale aj si mala silnú tu ms jeden deň ked si bola tehu??
@bersi757 ee...skor spinenie...len doruzova... ziadna cervena ci hneda krv... a zmizlo to za 3/4dna...
Ja tieto bolesti mávam tak tyzden pred tym ako dostanem, nemoze o byt tym?
@bersi757 no ako? Som zvedava nenormalne... ja som mala klasicky kramy 5dni... nechapem preco tolko meskali... alebo som bola mozno tehu a bolo to ako potrat? Ze to tak zvykne byt, ked meskaju... ze zeny ani casto nevedia,ze boli
Je tu niekto

@bersi757, svaly ma neboleli