icon

Menštruačné nohavičky

7. okt 2023

Vie niekto odporučiť kde kúpim menštruačné nohavičky, ktoré by boli z dnu iné ako čierne? Žiadne menštruacné nohavičky sa nedajú prať na 60 stupňov? Zdá sa vám to hygienické do 60?

Strana
z2
emokondbdguvd
9. okt 2023

Ja by som odporúčala snuggs , mám 4 , 1 na slabú menštruáciu , 2 na stredné silnú menštruáciu a 1 na silnú , stačí mi to tak , no keby mi aj nevyšlo mám zásobné vložky

emokondbdguvd
9. okt 2023

@tomatooo počúvaj ma teraz , počúvala som taký jeden podcast o menštruačných nohavičkách a tie ženy tam hovorili , že keď nohavičky sú už dosť nasiaknuté , preperu si ich ručne a dajú vysušiť. Ja viem je to dosť čudné a najprv bolo aj veľmi nepríjemné ale moja dcéra to robí taktiež takto a nemala s tým žiadny problém . Má 13 rokov čiže už to viem asi pochopiť. A ešte jedna poznámka po menštruácii si ich vyperte normálne v práčke

mimicka2013
2. dec 2023

@emokondbdguvd ahoj, toto zaujima aj mna. To pocas menzesu periete kazdy den len zeby ste mali ciste menstruacne nohavicky? Mam ich 3, pisali ze to staci...ale nejak nevychadza 😀 2 sa peru, jedny mam...a kym vyschnu tie 2 dalsie uz nemam....takze tiez som citala ze sa len po pouziti prepreu v rukach, nechaju vyschnut a opat pouziju, v pracke sa vyperu az po menzese...robite to niekto takto? Zda sa mi to nehygienicke...

petamich
2. dec 2023

@mimicka2013 mne sa to tiez zda nehygienicke, takze vzdy ich pocas menstruacie periem 🤷‍♀️ ja ich preperiem v rukach, preplachnem dezinfekciou a hodim k ostatnenu tmavemu obleceniu ale tak mam viac kusov, troje nestacili (teoreticky stacili, ak by ti stihli v noci uschnut a dala by si ich prat hned prvy den ale mne to teda nevychadzalo)

mimicka2013
2. dec 2023

@petamich a ako to prosim ta riesis na dovolenke ked nemas k dispozicii pracku? Ci pouzivas vtedy ine prostriedky?

petamich
2. dec 2023

@mimicka2013 dovolenku si vzdy prisposobujem tak, aby som nemala svoje dni 🙂 a pri vikendovom pobyte, ak mi to vyjde, tak preperiem v rukach, necham uschnut ale znovu ich uz nepouzijem a az doma potom operiem v pracke ale aj to skor sa snazim planovat, ze radsej nemat

Strana
z2