Menštruačné nohavičky
Vie niekto odporučiť kde kúpim menštruačné nohavičky, ktoré by boli z dnu iné ako čierne? Žiadne menštruacné nohavičky sa nedajú prať na 60 stupňov? Zdá sa vám to hygienické do 60?
@tomatooo počúvaj ma teraz , počúvala som taký jeden podcast o menštruačných nohavičkách a tie ženy tam hovorili , že keď nohavičky sú už dosť nasiaknuté , preperu si ich ručne a dajú vysušiť. Ja viem je to dosť čudné a najprv bolo aj veľmi nepríjemné ale moja dcéra to robí taktiež takto a nemala s tým žiadny problém . Má 13 rokov čiže už to viem asi pochopiť. A ešte jedna poznámka po menštruácii si ich vyperte normálne v práčke
@emokondbdguvd ahoj, toto zaujima aj mna. To pocas menzesu periete kazdy den len zeby ste mali ciste menstruacne nohavicky? Mam ich 3, pisali ze to staci...ale nejak nevychadza 😀 2 sa peru, jedny mam...a kym vyschnu tie 2 dalsie uz nemam....takze tiez som citala ze sa len po pouziti prepreu v rukach, nechaju vyschnut a opat pouziju, v pracke sa vyperu az po menzese...robite to niekto takto? Zda sa mi to nehygienicke...
@mimicka2013 mne sa to tiez zda nehygienicke, takze vzdy ich pocas menstruacie periem 🤷♀️ ja ich preperiem v rukach, preplachnem dezinfekciou a hodim k ostatnenu tmavemu obleceniu ale tak mam viac kusov, troje nestacili (teoreticky stacili, ak by ti stihli v noci uschnut a dala by si ich prat hned prvy den ale mne to teda nevychadzalo)
@petamich a ako to prosim ta riesis na dovolenke ked nemas k dispozicii pracku? Ci pouzivas vtedy ine prostriedky?
@mimicka2013 dovolenku si vzdy prisposobujem tak, aby som nemala svoje dni 🙂 a pri vikendovom pobyte, ak mi to vyjde, tak preperiem v rukach, necham uschnut ale znovu ich uz nepouzijem a az doma potom operiem v pracke ale aj to skor sa snazim planovat, ze radsej nemat

Ja by som odporúčala snuggs , mám 4 , 1 na slabú menštruáciu , 2 na stredné silnú menštruáciu a 1 na silnú , stačí mi to tak , no keby mi aj nevyšlo mám zásobné vložky