icon

Menštruačné nohavičky Perties verzus Snuggs

mili7
7. jún 2023

Ahojte. Keďže nemám skúsenosti ani s jednými menštuačnými nohavičkami, pýtam sa skúsenejších. Chcela by som ich kúpiť 11-ročnej dcére, ktorá práve dostala svoj prvý menzes, aby som jej to uľahčila. No potrebujem vedieť, s ktorými máte vážne dobré skúsenosti, že nepretečú. A napíšte mi prosím, aj ako sedia veľkostne. Či sa môžem spoliehať na veľkostné tabuľky a tak, keďže dcéra je dosť chudá a podľa ich veľkostí by jej sedeli XXS. Vopred ďakujem všetkým.

deti95060810
7. jún 2023

kúpila som dcére Perties a vôbec sa mi nepáčili. Za mňa akési umelé, rozgajdané....kupovala som cez net

alandra
7. jún 2023

Dcera má snuggs za mňa sú super,nepreteká ani nič( jej dojmy neviem,nakoľko je autistka a nerozprava) Veľkostne jej sedí Sko , podľa tabuľky bola niekde medzi S a M ,a myslím že M by už bolo dosť veľké pre ňu.

ieoni
17. nov 2025
@deti95060810

kúpila som dcére Perties a vôbec sa mi nepáčili. Za mňa akési umelé, rozgajdané....kupovala som cez net

@deti95060810 umelé sú všetky ale perties mne nesedia, neviem si ich obliecť po vypratí, L a M pre mňa malé, zbehli sa po praní a sú jednoducho malé a nemajú vôľu, nízke, skoro mi vidno ...mala som wi objednať o 2 čísla väčšie, sú hrubé ale sajú dobre