Menštruačný cyklus po kyretáži
Baby za aky cas vam nabehol cyklus po kyrete? Za aky cas ste sa znova snazili?
Kyret bol 18ho a nasledujuci mesiac 15ho som dostala menzes. Po kyrete odporucaju aspon 2-3 cykly pauzu pred dalsim snazenim
@anonym_autor po kyrete normalne tusim po 4 tt.. so snazenim pockat na kontrolu po 6tt a odborny nazor lekara.. zalezi aj od okolnosti.. minimalne tri cykly by som pockala, aj ked teda sa razi nova teoria, ze telo neotehotnie, pokial samo nie je pripravene...
@anonym_autor 4 tyzdne po zakroku mi nabehla menstruacia. Primar a lekarka v nemocnici, kde sa zakrok robil mi povedali, ze je dobre pockat apon 2 cykly, moja gynekologicka mi povedala, ze sa odporuca takto ale niekomu to vyjde skor. Musi sa ti telo trosku zotavit, uvidis ako si na tom po prvej menstruacii a tie odporucania su tusim aj kvoli psychickej stranke zeny a paru, aby sa zotavili aj v tomto ohlade a nechali si cas.
Pocuvala som nejake podcasty s prof Zahumenskym a on sa tusim vyjadril, ze otehotniet sa mozes pokusit aj po prvom cykle, ale najlepsie bude, ked si sama dohladat rozhovory s odbornikmi a vypocujes ich nazory, a taktiez nazor tvojho osetrujuceho gynekologa.
Je dost podstatne v akom case bol kyret, ako sa telo dalo do poriadku atd. Toto Ti musi odpovedat Tvoj lekar. Je to fakt individualne.

Skús pohľadať staršie témy,je ich tu veľa