icon

Menštruačný cyklus po kyretáži

25. feb 2026

Baby za aky cas vam nabehol cyklus po kyrete? Za aky cas ste sa znova snazili?

esther100
25. feb 2026

Skús pohľadať staršie témy,je ich tu veľa

anonym_a50f5a
25. feb 2026

Kyret bol 18ho a nasledujuci mesiac 15ho som dostala menzes. Po kyrete odporucaju aspon 2-3 cykly pauzu pred dalsim snazenim

krasneleto
25. feb 2026

@anonym_autor po kyrete normalne tusim po 4 tt.. so snazenim pockat na kontrolu po 6tt a odborny nazor lekara.. zalezi aj od okolnosti.. minimalne tri cykly by som pockala, aj ked teda sa razi nova teoria, ze telo neotehotnie, pokial samo nie je pripravene...

anonym_a5723c
25. feb 2026

@anonym_autor 4 tyzdne po zakroku mi nabehla menstruacia. Primar a lekarka v nemocnici, kde sa zakrok robil mi povedali, ze je dobre pockat apon 2 cykly, moja gynekologicka mi povedala, ze sa odporuca takto ale niekomu to vyjde skor. Musi sa ti telo trosku zotavit, uvidis ako si na tom po prvej menstruacii a tie odporucania su tusim aj kvoli psychickej stranke zeny a paru, aby sa zotavili aj v tomto ohlade a nechali si cas.
Pocuvala som nejake podcasty s prof Zahumenskym a on sa tusim vyjadril, ze otehotniet sa mozes pokusit aj po prvom cykle, ale najlepsie bude, ked si sama dohladat rozhovory s odbornikmi a vypocujes ich nazory, a taktiez nazor tvojho osetrujuceho gynekologa.

anonym_72055a
25. feb 2026

Je dost podstatne v akom case bol kyret, ako sa telo dalo do poriadku atd. Toto Ti musi odpovedat Tvoj lekar. Je to fakt individualne.