Menštruačný kalíšok
Dievčatá mám ho prvý deň, všetko je OK len neviem čo v noci. Aspon raz ho musim vyliat, že? Bojím sa že budem spať 10hodin🤣.
Presne ako sa pise vyssie. Ja si v prve dva dni davam ku kalisku na noc vlozku. Potom uz netreba.
Pred spaním vylejem a spím potom normálne s kalíškom. Keď mám voľno spím aj 12 h a v pohode na druhy deň. Používam najmä prvé 2 d
@barborka29tt Ja som myslela že kvôli infekcii aby mi to nahodou nezatieklo naspäť ake to asi nie.🤣. Inak musim povedať že je to celkom dobré len si to neviem predstaviť používať ho v praci, ale to chce asi len prax. Ja som sa to mu branila ale dostala som alergiu na vložky aj keď ich používam minimálne, ale zatiaľ som spokojná.
Tak potom super. Ďakujem Vám.
To by si musela späť dole hlavou aby sa to naspäť zatieklo. Pozri pár fotiek na Google ako vyzerá kalisok
ja vymenim pred spanim a po zobudeni .. nikdy som "nepretiekla"
Nic ti naspat nezatecie, prvu noc si mozes dat vlozku, ja nepotrebujem, nemam silnu menstruaciu.
Baby viete mi odporučiť podľa čoho vybrat?napr značku

Cauko, zalezi v ktorej fazi cyklu si...prve a posledne dni ked je menzes slabucky tak prespim aj celu noc, mam ten vacsi...ale ked je najsilnejsi tak treba ist 🚺... 😉 Prajem nech sa dari s kaliskom, ja som zo zaciatku myslela ze to vzdam, ale uz ho pouzivam rok a som spokojna 🍀