Menzes mám raz za pár mesiacov. Čo mám robiť?
babulky prosim mate niektora problem s menstruaciou-niekedy aj niekolko mesiacov nemam...vysadila som HAK a vobec neprisla :( tehulka niesom bola som u lekara dostala som tabletky LUTENYL vraj by som mala potom dostat...lekar povedal ze vajecniky su zive ale ze sliznica sa tvari akoby som nemala vobec zacat menstruovat...som z toho nestastna povedal ze to je beh na dlhe trate....problem som s tym mala hned od zaciatku preto mi nasadil HAK....vobec neviem na ocm som ci vobec budem moct mat deticky ☹ prosim o nejaku radu alebo aspon skusenost...viem ze treba to s lekarom vsetko riesit.
@ceresnicka10
@maja367
dievcata nieco nove? Inak dufam, ze v lete zalozime novu diskusiu ked uz budeme tehulky 😉
Ahojte baby tak dnes mi moj gyn nasadil duphoston a glomid tak sa uvidi ci to pomoze.podla vysledkov z krvi mam dost nisko estrogen.
@ceresnicka10 a zacinas ho hned uzivat? Ja musim pockat do leta skrz prace :( ale drzim palec🙂
Ano hned som to nasadila uz nechceme cakam nech sa to cim skor podari dufam...
@ceresnicka10 ved jasne verim ze sa to podari 🙂 ja sa uz neviem dockat leta ked my zacneme s tabl. 🙂
Dufam ze ano cakam ci mi nabehne menzes a potom davam glomid a uvidi sa ci bude ovulka
@ceresnicka10 ahoj,nieco nove? 🙂
Ahoj lienkaa nie dobrala som duphaston a teraz cakam ci sa menzes dostavi.som bola trosku v strese som nevedela ci je normalne ze hned mi nedorazil.ale pisali mi ze do 10dni by sa mal dostavit tak cakam dnes je to treti den.takze ako citam mas pripravy na svadbu jee tak drzim palce,takze si sa dala aj na moja svadba?
Ahojte kocky tak dnes rano som dostala mrsku,tak som sa potesila lebo to trvalo presne 3 mesiace.takze teraz na 4den nasadzujem clomid a hadam bude aj ovulka...
@ceresnicka10 hej trosku nam zacinaju pripravy na svadbu a jasne ze aj na mojasvadba.sk som sa dala 🙂
@llienkaa ahoj, ja som mala taký istý problém, asi 4 roky som brala HAK, po vysadení som nedostala menštruáciu aj 7 mesiacov, lekár mi predpísal Duphaston na úpravu cyklu a taktiež na podporu ovulácie, lebo sme chceli bábätko. Brala som ho asi 7-8 mesiacov, menštruácia chodila pekne na čas, ale otehotnieť sa nám nepodarilo, už som sa obávala, či niekedy budem môcť mať detičky. Keď som dobrala Duphaston, zase mi menštruácia neprišla cca.5 mesiacov, už som to ani neriešila, nemysleli sme ani na bábo, manžel povedal : kedy bude vtedy bude. V decembri 2011 ma však prepadol môj náchylný žalúdok a zvracanie ( zvyknem mať problémy zo žalúdkom dosť často ) ani náhodou som si nemyslela, že môžem byť tehotná a predstav si keď som si urobila test tak sa mi ukázali 2 paličky. Išla som na gyndu a to už som bola v siedmom týždni tehotenstva 🙂 . Takže aj keď som nemala menštruáciu ale ovulácia tam niekde bola, ale sama neviem kedy, podarilo sa nám otehotnieť a samy nevieme ako 🙂
Tak ti držím palce a neboj netreba tlačiť na pílu, príde to samo aj keď cyklus nie je, veď zázraky sa dejú 🙂
... snažilky, skusili ste uz terapiu pijavicou lekarskou na neplodnost? Tato terapia pomohla aj Kleopatre ziskat vytuzene dieta. Po tolkych rokoch aj v dnesnej dobe je to ucinna metoda uplne bez vedlajsich učinkov.
Pomaha aj pri nepravidelnej menštruacii, upravuje cyklus, odstranuje PMS.
pripadne sa da teraz na jar urobit celkova detoxikacna kura na ocistu celeho tela
/len nad dvolezite organy,nie cele telo/
@lialucia Cauko, pises, ze si brala duphaston aj na ovulaciu. Ja som si myslela, ze to je len na menzes. Dnes som bola u gyn., pretoze mi menstruacia chodi sem tam a vzdy je ina a zaroven zvlastna. Uz par mesiacov sa pokusame o babatko a ked som si robila aj ovulacne testy tak mi vzdy vysli negativne, preto sa pytam na ten duphaston.
Ahoj. Ja som pouzila ako prirodnu vyvolavacku Pijavice lekarske. Su uplne bez vedlajsich ucinkov na rozdiel od liekov a upravili mi nepravidelny cyklus / po 22r trapenia a 10r brati HA / a zbavila som sa bolesti a PMS 🙂
@maja367
@ceresnicka10 Ahojte babulky ako sa mate nieco nove? 🙂
ahojte, aj ja mavam amenoreu, zatial som to neriesila, je to z liekov, ktore uzivam pre ine zdravotne problemy...ked to vysadim, hadam sa da vsetko do poriadku, dufam.

Baby drzim vam palce nech vam to vide ja som bola tiez zufala a nakoniec sa to podarilo. Urcite sa to podari aj vam 🙂