Menzes mám raz za pár mesiacov. Čo mám robiť?
babulky prosim mate niektora problem s menstruaciou-niekedy aj niekolko mesiacov nemam...vysadila som HAK a vobec neprisla :( tehulka niesom bola som u lekara dostala som tabletky LUTENYL vraj by som mala potom dostat...lekar povedal ze vajecniky su zive ale ze sliznica sa tvari akoby som nemala vobec zacat menstruovat...som z toho nestastna povedal ze to je beh na dlhe trate....problem som s tym mala hned od zaciatku preto mi nasadil HAK....vobec neviem na ocm som ci vobec budem moct mat deticky ☹ prosim o nejaku radu alebo aspon skusenost...viem ze treba to s lekarom vsetko riesit.
@llienkaa supeer gratulujeeeeem 🙂 🙂
@ceresnicka10
@maja367 babulky moc dakujem, verim ze aj vy mi cochvila napisete ze budete maminy 🙂 drzim vam silno palce 🙂
@ceresnicka10 dakujem moc 🙂
@llienkaa no tak dufam ze sa mylim ale zacal velmi chodit na pokec a ked som sa ho opytala čo tam robi .. tak ze na maili. ale na moje poziadanie si vsetky baby co tam mal vymazal z priatelov tak neviem ale sa mi zda ze tam chodi casto ... a mna to hneva taky pocit som mala ze tam ma nejaku druhu ☹
ahojte stalo sa vam ze po lutenyle ste nedostali menzes ??? ja som ho uzivala pred rokom vzdy som mala, potom som uzivala inofolic, bola som aj na injekcie dve agolutin a menezs neprisiel :( mam pco, tehotna nie som ani nadvahu nemam, toto s ami nestalo po liekoch aby neprisiel menzes chapem po injekciach ale po liekoch , bojim sa ze som v prechode neviem co mam robit ☹

@maja367 ahoj tak je to tam sme v 5tt a o mesiac mam prist k lekarovi na odbery a ked bdue vsetko ok tak asi aj knizku mi uz da 🙂 velmi pekne dakujem ze si mi drzala palceky 🙂