Menzes mi mešká 23 dní a test je negatívny

jancuska117
18. jan 2018

Ahojte,
k dnesnemu dnu mi meska uz 23 dni :/ test z lekarne negativny, Bola som aj na gynekologii ze sa chcem objednat priamo k lekarke ale sestricka ma vzala rovno na krv ktora tak ito vysla negativna.
Ked som jej povedala nech ma objedna ze sa bojim ci nemam zapal povedala ze ak sama nedojde do 2 tyzdnov mam prist na vyvolavacku.

Pride vam to ako normalny postup ? Ja by som sa chcela aj tak objednat k lekarke- avsak nechcem byt ako hysterka.
Ďakujeme za vas nazor 🙂

emmusska
18. jan 2018

preco by si mala byt hysterka? pretoze sa chces objednat na vysetrenie k doktorovi nie k sestricke! vsade hovoria, ze nech sa jedna o akekolvek problemy vsetko sa lepsie a lahsie riesi ked prides co najskor. normalne sestricke povedz nech ta objedna inak podas staznost, ona nie je opravenena rozhodovat o tom ci potrebujes alebo nepotrebujes vysetrenie lekarom

littleslovak
18. jan 2018

@jancuska117 nedaj sa hlavne sestrickou odbyt. dozaduj sa terminu. neviem ci mavas nepravidelni cyklus ale mne sa uz 23 dni zda privela a riesila by som to. ak bude sestricka trvat na svojom alebo ti da neskory termin este mozes skusit pohotovost - ale tam by som ja osobne nesla.
drzim palce, nech ta vezmu a vysetria co najskor. hlavne nech vsetko dobre dopadne.

ericka_l
18. jan 2018

Nepríde, nechápem prečo ťa nechcela objednať. Keď sú takéto problémy, tak by mala sestrička hneď objednávať a nie čakať

jancuska117
autor
18. jan 2018

@littleslovak
@ericka_l
@emmusska
Ďakujem za odpovede 🙂 snažím sa tam dovolať a objednať.

opica_skorica
18. jan 2018

@jancuska117 Niekomu meska aj rok. Doktori to neriesia. Iba pozru, ze ci vela cvicis alebo ci si chuda. Vtedy sa telo nechysta rozmnozovat, ale iba prezit. Vela fitnesiek nema menzes aj dva tri roky.
Ak necvicis ani si neni chuda, tak to zacnu riesit, nebojsa🙂

jancuska117
autor
18. jan 2018

@opica_skorica bodaj by som schudla :D:D ale ani jedno ani druhe :D

libawet
18. jan 2018

@jancuska117 no určite nie je celkom normálny Tvoj stav a niečo sa tam deje ( a to, že ako píše opica skorica - fitnessky nemajú menzes aj dva tri roky, je hlavne preto, že nemajú tuk, takže telo to berie ako podvýživu a zastaví proces, kedy by mohlo prísť k otehotneniu, čo by bolo pre dieťa škodlivé v danej chvíli, to majú napr. aj vrchol. športovkyne ), stravuješ sa normálne ? Nemôže to byť aj z HAK, ak ju teda užívaš? Jednoznačne treba lekára a aj toto sa ho spýtať, hlavne sa nebáť a nenechať sa odradiť sestričkou, kt. sú častokrát "dôležitejšie a múdrejšie " ako lekár.

jancuska117
autor
18. jan 2018

@libawet nikdy som nebrala HAK takze skor sa bojim naozaj toho zapalu, dakujem zatial za radu 🙂

libawet
18. jan 2018

@jancuska117 pri zápale sú aj bolesti v podbrušku alebo aj výtok z pošvy, máš také niečo ?

jancuska117
autor
18. jan 2018

@libawet bolesti som mala iba pocas vianoc aj to som myslela ze ide o zahniezdzovanie kedze sme sa snazili o babo, vytok nemam.

libawet
18. jan 2018

@jancuska117 vieš čo, skús užívať gynex, čisto bylinný preparát - prečítaj si o ňom : http://www.energy.sk/sk/menu_x7492x/

montemotherone
18. jan 2018

Povedz že máš bolesti, to tá musí zobrať prednostne.

ewhita
19. jan 2018

Ak by si mala.nejaky zápal, aj to by v krvi ukázalo...ak z krvi vylúčili zápal aj tehotenstvo, je normálne že máš počkať na ms a ak nepríde tak ísť na vyvolavacku....ako chápem, ísť k doktorke je lepší pocit, môžeš sa hocičo popýtať, môže urobiť usg a budeš kludnejsia atď...ale zas ani ten postup nie je zlý, veď základné vyšetrenia urobili-nic vazne z krvi nezistili, a máš prísť v podstate o dva týždne...potom to budú riešiť dalej...to je normálne, u iných lekárov by si čakala možno aj dlhšie

lypka
19. jan 2018

Mne tiež takto meškala, išla som k dr. vzala stery, krv, dala vyvolávačku, podľa výsledkov potom zistila, že má zvýšený testosterón a bez liečby by som neotehotnela keby som chcela, ale že ak nechcem byť tehu, že sa to nejde riešiť, tak sme nič neriešili a na ďalší mesiac som tam bola zas // 😀