icon

Menzes po kyrete

13. sep 2021

Zdravim prosím vás zmenil sa vám nejak menzes po kyrete? Mám už tretiu a neskutočne bolestivú😕ak hej aj ste to nejak riešili u dr?

lucia851
•
13. sep 2021

Ja ju mávam stále bolestivu ale iba prvé dva dni, a zmenilo sa mi to ze menej krvacam

roztlieskavacka
•
13. sep 2021

Povedala by som skor ze mne ju zoslabol kyret, bola som na dvoch po sebe.. akurat mala som ju len dvakrat odvtedy 🙂

mariocka440
•
13. sep 2021

Zdravim. Ja som zial absolvovala 2x kyret, teraz 3 m po som mala neskutocne bolesti na zaciatku menstruacie... neviem, cim to je...

andrea_prestastna
•
14. sep 2021

Mala som strasny menzes po kyrete nasledne zistili ze mi tam ostali zvysky po potrate v 18tt tak opakovane robili kyret a potom Uz super aj menzes slaby nez bolesti chod radsej na ultrazvuk

piece
•
14. sep 2021

Tých pár prvých je takých by som povedala, že je takých ťažších, ale časom sa to aspoň u mňa dalo doporiadku

autor
•
14. sep 2021

@andrea_prestastna bola som na kontrole po dvoch týždňoch od kyretu vtedy povedal dr že je všetko v poriadku zahojene a nič
Tam nie je tak snáď by videl keby je niečo zle ale tie bolesti sú veľmi silné prvé dni menzesu snáď sa to dá do poriadku