icon

Menzes po mimomaternicovom tehotenstve

vandica
30. aug 2022

Ahojte baby, tie čo ste mali MMT, aký bol váš prvý menzes po laparke? Ja som dostala MS 26dni po (bežné mávam 30DC) ale teda taký silný som nemala ani nepamätám. Dnes bude tretí deň MS a zatiaľ to nevyzerá žeby slabla. Môže to byť že sa telo ešte čistí alebo čo? Ale zas z čoho by sa čistilo? Ďakujem

e1i
30. aug 2022

@vandica pri mmt som spinila takze bolo celkom tazke odlisit kedy zacala ms. Ale ratala som tak ze ked zosilnela. Mne ms prisla hned 2 dni po laparke. Dr z car vravela ze ak nerobili ak kyretaz, co nerobili tak pride hned aj z vysadenia hormonov. Ak by robili kyret tak asi o 6t.

vandica
autor
30. aug 2022

@e1i no ja si myslím, že mne začala hneď v deň ako má operovali, lebo všade som čítala, že po laparke bude špinenie, no ja som 5dni normálne krvácala. A teraz som na 26den dostala, ale také silné, že fuuuu... Tak, preto sa pýtam, že či to môže mať súvis s tým zákrokom, keďže až takúto silnú som nemavala.

lusyyy36
30. aug 2022

@vandica ja som pri mmt týždeň spinila a 5 tyzdnov krvacala, neratala som to ako menzes, ten som dostala po 2 tyzdnovej Pause. Bol normálny. A o 3 tyzdne som dostala dalsi, dnes mam 6.den q nevyzera,ze by slabol