icon

Mešká mi menzes a mám bolesti v hornej časti brucha

lxnxkxa
8. sep 2021

Dobr večer mám aktuálne meškajúcu menštruáciu a bolesti v hornej časti brucha neviete mi poradiť či to môže mat súvis?

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
lxnxkxa
autor
•
8. sep 2021

@viestta mešká mi len pár dni ale u gynek všetko ok bola som včera, bolesti mám pichave raz práva raz lava strana ako keby podráždene zvláštne pocity, ide to aj smerom dolu

lxnxkxa
autor
•
8. sep 2021

@viestta neviete mi poradiť? Na wc chodím stolica pravidelná

ailiba
•
8. sep 2021

@lxnxkxa tehotná byť nemôžeš? Mňa na začiatku tiez bolelo všetko... Alebo to znamená, že ms čoskoro príde.

lxnxkxa
autor
•
8. sep 2021

@ailiba nie bola som u gynek včera práve

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
lxnxkxa
autor
•
8. sep 2021

@viestta no stolica každý deň,take plne bricho mám ako nafuknute a neviem či podráždený žlčník nejem nejaké mastné veci ani nič take skôr diétne jem

ailiba
•
8. sep 2021

@lxnxkxa no ale keď ti ms mešká len pár dní, tak by tam gyn. Aj tak ešte nič nevidela. Test si si robila? Nie si nafúknuta?

lxnxkxa
autor
•
8. sep 2021

@ailiba nemôžem byt tehotná nemám ako :D, mám nafuknute brucho ako balón práveže celé

luccija
•
8. sep 2021

@lxnxkxa Lenka vitaj🙂

lxnxkxa
autor
•
8. sep 2021

@luccija ahoj 🙂

ailiba
•
8. sep 2021

@lxnxkxa keď nemôžeš byt tehotná, ani to nie je cysta... Tak potom neviem, ako má meskajuca ms spojitosť s nafuknutym a bolestivý bruchom. Brucho môže bolieť z viacerých pricin zastavené vetry, žlčník... Ale to by nemalo vplyv na MS.

lxnxkxa
autor
•
8. sep 2021

@ailiba veď neviem práveže tiež že čo, na wc som bola normálne chodím tak vetry asi nie ono tak to boli sko vnútorná svalovka na lavej strane + chvrtica az

ailiba
•
8. sep 2021

@lxnxkxa no áno, len ta meskajuca ms je divná... Ale možno to ani s tým nesúvisí. Keď to veľmi bolí asi najlepšie pomôže lekár. Kľudne to môže byť aj z chrbtice.

lxnxkxa
autor
•
8. sep 2021

@ailiba meškať mi zvykne nemám pravidelnú vždy tak týždeň mešká, no áno u lekára som objednas už 🙂 len som prišla po radu lebo u dr treba čakať do termínu

ailiba
•
8. sep 2021

@lxnxkxa tak keď ti zvykne meškať, tak to pravdepodobne s nim nemá nijaký súvis a keď nemáš problém s trávením a nie je ti zle, tak asi ani to... Ale je pravda, že z chrbtice je veľa vecí.

lxnxkxa
autor
•
8. sep 2021

@ailiba stále mám inak ms aj iné PMS príznaky, chuti mi jesť akurát nejem kadečo lebo pobolieva má to brucho, tak dávam pozor kým nepôjdem k dr na gastro, no ono som aj chuda dosť tak viac cítim asi každý pocit pichnutie atd

ailiba
•
8. sep 2021

@lxnxkxa tak držím palce, aby to dobre dopadlo... Osobne si myslím, že keď ti chuti jest, nebude to nič vazne😉

lxnxkxa
autor
•
8. sep 2021

@ailiba ďakujem, áno dúfam že nič to nebude ale aj jedna liečiteľka povedala že citi brucho problémy s trávením

nikoladankova
•
10. sep 2021

@ailiba ja mam to iste

ailiba
•
11. sep 2021
simca06022011
•
11. sep 2021

@lxnxkxa nafuknuta si normlane, cize tie bolesti sem a tam, to su creva. Ked tak nieco ako espumisan, vyskusaj, alebo nacitaj daake typy.

nikoladankova
•
11. sep 2021

@simca06022011 ďakujem za potporu