Meškajúca menštruácia a pochybnosti o výsledku testu
Ahojte baby meškajúca ms 7 dní pobolievanie v podbrušku a krížov ako keby už mala prísť a stále nič biely výtok ako sopeľ robím testy neviem či tam vidím ducha alebo je to negatívne pridávam foto

@petamich Môže byť že to ešte neukazuje že skoro som urobila test či to bude hormonámi alebo stresom preto tie Príznaky
Ak ti menstruacia meska 7 dni tak na 99.9% je toto spravny vysledok, tehotenstvo by uz test zachytil
@petamich ďakujem
@lienka61330 Mozes mat posunutu ovulaciu a prebieha teraz.
@lienka61330 a testuješ z ranneho mocu?
@nafka0483 ovulácia bola už normálne v strede cyklu bola som k dokimu jedno dieťa už mám má 6 rokov snažíme sa o druhé aj priateľ bol doma počas ovulky
@barka1 nie zo dňa
Negatívny. Mne teraz tiež meškali 5 dní a to isté čo ty .. nakoniec prišli.
Test by ti už ukázal po týždni meškania druhu čiarku
Tak nič ďakujem no doktor povedal mi týždeň pred pred ms že by mala prísť bola som na preventívnej že nie je žiaden problém príznaky také ako pri prvom a stále nič no uvidíme asi to je nejaká porucha
@lienka61330 tak skus este ráno. Kedysi na testich pisali, ze sa má testovat z ranneho mocu. Už nepíšu?
Ráno je moc nejkoncentrovanejsi, takže aj hcg je v nom najviac zastupeny.
@barka1 skúsim ešte počkám do budúceho týždňa ak nepríde urobím ešte jeden
Ms ti s pravdepodobnosťou dôjde zajtra max po zajtra keď máš jemne bolesti ako pri ms . Nakoľko ti mešká týždeň tak by to boli riadne koľajnice. Ak máš pravidelnu ms možno si mala biochemické a preto sa ti zdá na teste duch
@mariska1989 no dám vedieť či prídu do pondelka ani pri prvom som nemala to som bola v 3 týždni a som mala slabú čiarku na teste

Ja naozaj nic nevidim, podla mna negativny