icon

Meškajúca menštruácia a vodnatý výtok po núdzovej antikoncepcii

disidb
14. feb 2025

Caute pisem tu zas a znova, 3 dny po sebe sme mali sex bez a v ten 4 den som si dala nudzovu antikoncepciu ( 170hodinu) ms mi meska 15 dni… mavam nepravidelnu ms a niekedy som ju nemala 1 mesiac priznaky nemam ani tt som nerobila niekto nejake rady okrem gynekologa?

anavixy
15. feb 2025

No tak v prvom rade si urob tehotensky test 🤷🏻‍♀️ pokial je negativny, tak s najvacsou pravdepodobnostou pojde u ucinok tabletky po, ktora ti narusila cyklus. Standardny postup je navstivit gynekologa, ktory vyluci ine priciny meskajucej menstruacie, a potom kludne cakat, kym pride…

denisa_deniska
15. feb 2025

@disidb mám radu, tabletka PO je núdzová tabl, nemáš mať náročky nechránený sex TRI DNI a na štvrtý ju užiť. Ja som v šoku, čo dievčatá robíte so svojimi telami. Takže buď si tehotná, alebo ti tabletka rozhádzala cyklus.. 🤷🏻‍♀️

ina2405
15. feb 2025

@disidb sprav si test. Môžeš byť kľudne tehotná. Tabletka po je núdzová, toto čo si urobila je NC.

domka222
15. feb 2025

@disidb rady? V prvom rade je to núdzová antikoncepcia. Nie že vedome sexujem 3 dni bez ochrany a potom si zadelím tabletku. Ako ti už poradili,buď spraviť test,či nie si tehotná, alebo čakať či MS príde.

januska12323
15. feb 2025

Ten sex bol nedobrovoľný? Lebo inak nechápem prečo si to spravila. V najlepšom prípade máš rozhádzaný cyklus, v najhoršom si tehotná.

disidb
autor
15. feb 2025

@januska12323 Nebol dobrovolny nebola som si ista takze som si dala tabletku ale stale mavam nepravidelnu ms… takze tak