Meškajúca menštruácia po použití Canestenu?
Ahojte. Baby čo máte pravidelnú ms. Stalo sa vám že vám niekedy meškala? Ja som mala vždy na deň presne. Mala som dostať včera ale neprišla. Pred pár dňami som si dala canesten tabletku, myslíte že to má súvis? Doteraz som mala vždy na deň presne a som z toho teraz trošku nervózna lebo som nemala ani nejaké silné pms. Tehotná byť nemôžem, nemala som sex
@simca115 môj doteraz bol. A to mám 31r
Úplne normálna vec..u mňa stači stresové odbobie alebo choroba a mešká mi aj týždeň,čiže kľud 🙂
Mne bezdôvodne meškala dva razy za sebou šesť dní. A to som mala tiež ako hodinky. Ževraj je úplne v pohode 2 týždne
Telo neni stroj, je úplne normálne, že mešká aj pár dní.
Ja som tiež mala úplne presnú na den, meškala mi 2x v živote a to raz bolo po covid-to mi meskala 4 mesiace, a raz to bolo tehotenstvo
Ja mam 41 rokov a menzes mam od 11-tich a asi 10x za ten cas sa minstalo, ze som mala 28 dnovy cyklus. Vzdy nepravidelny. A napriek tomu, mam 4 deti. Takze to moze byt uplne v pohode. Mne prave pravidelnost pride divna 🤭
Aká panika kvôli 1 dňu meškania,. Neviem, čo budeš robiť neskôr, keď ti bude chodiť ako chce. Telo má dôvody prečo mešká a očakávať švajčiarske hodiny alebo dávať to ako problém na MK je trošku od veci.
@ovaaa dobre prepáč, že som ťa obrala o tvoj čas takto zbytočným príspevkom
Ďakujem Vám, chorá som nebola. Stresové obdobie bolo a tiež tie kvasinky. Možno to má súvis
Ano, moze to suvisiet aj s tym kvasinkovym infektom... ked meska 1 den, to este neni ziadna hroza. Mne meskalo zrazu aj 15 dni a uz som mala nervy, lebo tehotna som byt nemohla ... nakoniec sa rozbehlo
Ludske telo nie je stroj. 1 den je uplna pohodq

Samozrejme menzes není presný ako švajčiarske hodinky.