Meškanie menštruácie a závraty. Čo to znamená?
Tehotná niesom lebo sex nebol mešká 2o dní
Týždeň pred očakávanou ms som bola na kontrole všetko ok . Posledna ms 9.2
Stres nervy určite áno , také náročnejšie obdobie len tie závraty má štvu , posledný pol rok som.mala celkom pravidelne predtým to bolo tiež také všelijaké obdobie meškania
@viestta Veď bola
@sisamisaaa tyzden pred ocakavanou menstruaciou, ktora meska uz 20 dni. Od vtedy sa mohlo kadeco zmenit, napriklad vytvorit cysta
Stres nervy určite áno , také náročnejšie obdobie len tie závraty má štvu , posledný pol rok som.mala celkom pravidelne predtým to bolo tiež také všelijaké obdobie meškania
@anonym_autor ja mam zavraty pred menstruaciou asi 5 rokov, ako som prekrocila 40+ ,ale urcite chod k dr.
@anonym_autor 20 dni ti mešká ms a ty pišeš na koňa ? Znova isť ku gynekologičke
@anonym_autor závraty bez zjavnej príčiny sú práveže dosť jasným indikátorom preťaženia a na to samozrejme reaguje aj imunita, aj cyklus... Ja som mala tak že 3 týždne ms týždeň bez a niekoľko mesiacov... Doktorka mi nasadila antiko namiesto toho aby niekto riešil stresy ktoré som mala doma. Tie riešil až nový gynekológ (jasné že som si ich musela vyriešiť sama) ale dal mi spojitosti.

Stresy, tlak, napätie?