icon

Meškanie menštruácie - vaše rady

dmaminka
22. aug 2020

Ahojte chcem sa opitat používam antikoncepciu a vždy mi došliel mendzes po dobrati poslednej tablety no tento krát mi už mendzes mešká dva stýmto tri dni mám zápal mocovích ciest v konečnom štádiu keď to už skoro nečitiť môže kvôli tomu meškať ?? Nemáte náhodou stim skúsenosti alebo aspoň poradiť niečo na privolanie horúci kúpeľ nepomôhol som už s toho veľmi zúfalá lebo moja maternica je veľmi plodná🤷🏼‍♀️ A chcem sa ešte spitat či nemáte niektora skúsenosti z maternicovim želiezkom?? Rozmislala som nad ním len že som telovo cela moja mama a ona mala to zeleiezko a po dvoch rokoch otehotnela a musela to dať preč tak sa bojím že by sa to mohlo stať. Vopred ďakujem za radi a vaše skúsenosti.

zuzap33
22. aug 2020

@dmaminka nedalo sa to dočítať, nič v zlom

veronikaszabova
22. aug 2020

@dmaminka rada do buducna - ked prizmurim oci na tie hrubky a nezmyselne slova - pouzivaj bodky a ciarky. Lepsie sa bude dat pochopit text.

veronikaszabova
22. aug 2020

@dmaminka a je to TELIESKO nie ZELIEZKO

dskjhfdlkdjhl
22. aug 2020

@veronikaszabova Ja myslim, ze teraz aj Stur uz dostal mendzes🙊

dskjhfdlkdjhl
22. aug 2020

@veronikaszabova Zeliezko je mozno pas cudnosti🙉

stela01
22. aug 2020

Moja maternica je veľmi plodná .
Uffff

korunka1
22. aug 2020

Tak toto je fakt konečná 😜
Takto by si to vysvetlila aj lekarovi? 🤷‍♀️

dskjhfdlkdjhl
22. aug 2020

Nuz, skoda, ze mozog je nefunkcny, maternica to nezachrani🙈

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
dmaminka
autor
22. aug 2020

Niežiadala som vás o radu ako mám písať! Ospravedlňujem sa za moje gramatické chyby 🤦🏻‍♂️ Prisaham že sa normálni ľudia nenájdu musíte súdiť ľudí za to ako píšu prosila som o radu a nie o posudzovanie a poučky. Pozerajte sa na seba a nie na druhých starajte sa o svoje veci nie o druhých! Prišla som sem lebo som si myslela že tu neposudzujete ale mýlila som sa smutne🥺 Takto učíte aj svoje deti aby urážali druhých za to aký sú ? Keď nemáte k tomu čo povedať nemali ste ani komentovať a prejsť ďalej ale asi máte nudní život tak sa staráte do druhých. Prajem Vám pekný deň.