icon

Milovanie po cisárskom reze

2. jún 2023

Ahojte kočky, prosim vas, som po cisarskom, cistila som sa zdola ( krv) asi tyzden a uz mam len slaby menzes alebo ako sa tomu hovori 🙂
Chcem sa opytat, s manzelom sa mozme milovat az po 6 tyzdnoch?, pokial sa zdola vycistim ?
Nemilovali sme sa od kedy som otehotneka a teraz mam chut sa s nim milovat. Dakujem ;)

matullienka
•
2. jún 2023

Tak je jedno aký pôrod ale stále sa sťahuje maternica a po odkúpení placentu je na nej veľká rana, ja by som na tvojom mieste ešte počkala. To sestonedelie nie je nadarmo

milanemila
•
2. jún 2023

My sme mali po obidvoch mojich sekciach sex skor ako 6 tyzdnov po porode (samozrejme som uz nekrvacala). Ak sa citis dobre, tak skuste 🤷🏼‍♀️ ja som si preistotu prvych par krat spravila vyplach rosalginom.
Ja som sa bavila potom spatne o tom aj s gynekologom a povedal, ze riziko je hlavne v moznosti infekcie, kedze krcok sa stahuje postupne a ak by bol este otvoreny, tak sa zvysuje riziko. Ja som ale krcok mala otvoreny naposledy na 4cm, takze tak.

marianarem
•
2. jún 2023

Ja som cakala do kontroly u gynekologicky, nechcela som si privodit este nejaky problem navyse popri malom babatku.

andrea_r016
•
2. jún 2023

Radšej výdrž do kontroly....na maternici máš veľkú ranu či už po sekcii alebo aj po placente....môže ti tam zaviesť nejakú infekciu a skomplikovať hojenie

jj298
•
2. jún 2023

Nikto ti to zakazat nemoze. Cakala som az na kontrolu po 600nedeli

drake122
•
2. jún 2023

@jj298 píše sa to 6-100-nedelie🙄

jj298
•
2. jún 2023

@drake122 fakt? Z ktoreho slovnika to mas?

sajmonka_1216
•
2. jún 2023

my sme nečakali, ja som mala už chuť, muž sa bál :D je to na tebe ako sa cítiš

h2
•
2. jún 2023

Nemilovali ste sa, odkedy si otehotnela a teraz už pár týždňov navyše vydržať je problém???

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
matullienka
•
3. jún 2023

To by nemal byť problém, len sa potom nezlakni môžeš znova začať trochu krvácať

autor
•
3. jún 2023

@matullienka vďaka