icon

Mohol mi Inofolic rozhodiť cyklus?

15. okt 2022

Pozdravujem vas zeny, nasla som par diskusii ale aj tak sa pre istotu popytam. Beriem inofolic lebo sa pokusame o dietatko, menstruacia mala prist pred 4 dnami ale testy su negativne (teda okrem pepina, tam je duch/kanalik). Ovulaciu som mala posunu, vtedy sme mali aj posledny styk (bolo to 30.9.). Len tomu teda nerozumiem, ze menstruacia meska a testy nic. Mate podobnu skusenost? Viete poradit? Dakujem vam a pekny vecer prajem. L.

nika23t
•
15. okt 2022

Ano. Mala som cyklus 22-23 dňový. Začala som s inofolicom, prvý mesiac 8 dni meškania, testy negatívne. MS keď som dostala, trvala 10 dní 🤦‍♀️ Druhý mesiac to isté, len ms už normálne. Tretí mesiac som otehotnela. Držím palce 🍀

autor
•
15. okt 2022

@nika23t no tak teraz otazne ci ho mam vysadit alebo brat dalej. Lebo babatko velmi chceme

lilyianka
•
15. okt 2022

Mne tiež inofolic rozhodil cyklus

autor
•
15. okt 2022

@lilyianka ano? Kolko ti potom meskalo?

lilyianka
•
16. okt 2022

Fiha,ja som ho brala asi 8r dozadu. Ale meškať mi menzes mohol tak max týždeň.

nika23t
•
16. okt 2022

No ja som nevynechala ani jeden deň. Brala som cely čas aj počas meškania. Ak to malo pomôcť, tak som si povedala, že idem ďalej. Mne šlo o to, aby mi inofolic upravil ovulaciu. Ako som písala, po dvoch mesiacoch som si myslela, že opäť mešká ms, ale už to boli dve // na teste 😊