Moja skúsenosť s liekom Norethisteron
Ahojte baby. Videla som veľa veľa otázok a diskusii na tému oddialenie menzesu. Tak som sa prišla vyjadriť a povedať vám moju skúsenosť s norethisteronom. Videla som veľa hororových príbehov nie len tu. Mala som dostať menzes presne na dovolenke. Tampóny u mna neprejdú čiže som hľadala iné riešenie. Mala som veľké obavy. Teraz k mojej skúsenosti. Predpísala mi to gynekologička, 3-4 dni pred začatím menzesu som ho začala brat. Bála som sa vedľajších účinkov no na moje prekvapenie jedine vedľajšie účinky počas používania boli bolest v podbrušku ako pri PMS a náladovosť. Nebolo mi ani nevoľno, ani som neodpadla a uz vôbec som nemala z toho akné, no práve naopak, plet sa mi zlepšila. Po vysadení mi prišiel menzes po 2 dňoch. Na to treba dávať pozor keďže prvé 2 dni som nevedela ani sedieť pretože som mala hrozne bolesti. Ja mam veľmi bolestivý menzes no toto bolo hrozne. Menzes trval klasicky 6 dni a krvácanie bolo úplne normalne. Urcite sa nemusíte báť no samozrejme každý je iný a nie každému to sadne tak ako mne. Určite to nieje dobre brat často no myslím si že raz až dva krát za rok je to v pohode. Dufam že vám moja skúsenosť pomohla a prosím nečítajte hororove príbehy pretože sa len vystresujete tak ako ja. Majte krásny deň.
@leaemma145 hlavne netreba čítať leták a hrôzostrašné príbehy.Pouzila som ho 3 x dokonca som ho na úpravu cyklu brala pár mesiacov a úplne v pohode
@patus_2 Ano to je samozrejme. Ja som to len napísala pre ženy ktoré nad ním rozmýšľajú ale boja sa.
Minulý rok som ho užívala a tento rok tiež .tento rok prvý krát sa po dovrati určitých ks odstavila slabšia ms teraz pár dní som zas aby som na dovolenke nemylusela brať tak tento mesiac užívala . Ms prišla klasická . Bolesti žiadne , náladovosť žiadna . Takže každému môže sadnúť hoci jako . Užívala to aj moja dcéra 4/5 dní a tiež v pohode

@leaemma145 každá nech sa rozhodne ako chce, ja som nikdy norethisteron nebrala, ale po prečítaní tvojho príspevku by som ho ani nezačala brat. Radšej by som šla na dovolenku s kališkom (tampónon) ako potom mať takéto obrovské bolesti. Tu pekne vidieť ako je každá žena iná,.čo je pre teba úplne v pohode, pre inú to môže byť úplne odstrašujúce.