icon

Môže dlhodobý moč v krvi znamenať vážny problém?

6. nov 2025

Dobrý deň. Stále mám moc v krvi dnes som bola na kontrole u urogola, urobil usg odcievkoval moc. Povedal že je čistý ale krv tam je že to budem mať celý život už. Treba to iba sledovať každého pol roka kontrola. Nemusíte si že by mal urobiť niečo iné väčšie vyšetrenia? Vždy mi stále aj pri obvodnej vychádza krv. Raz stopy krv raz na jeden krížik. Žiadne iné ťažkosti nemám ani pálenie ani rezanie nič nič len stále tá krv v moči. Viditeľná nie je voľným okom. Riešiť iného urologa alebo ? Máte skúsenosť?

anonym_5797b3
6. nov 2025

moč v krvi? nie náhodou krv v moči?

autor
6. nov 2025
@anonym_5797b3

moč v krvi? nie náhodou krv v moči?

@anonym_5797b3 Ježiš áno ďakujem

stellarstar
6. nov 2025

Moč v krvi som ešte nevidela 😁 ja zvykla mať, chodím pravidelne k uro tam všetky vyš ok. Nepíšeš málo? Ja to zvyknem mať v zime keď menej pijem

anjelicek26
6. nov 2025

Tak problem tam je, len ho on nenasiel... skusila by som este ineho urologa.

autor
6. nov 2025
@stellarstar

Moč v krvi som ešte nevidela 😁 ja zvykla mať, chodím pravidelne k uro tam všetky vyš ok. Nepíšeš málo? Ja to zvyknem mať v zime keď menej pijem

@stellarstar ani ja som ešte nevidela slovne spojenie nepíšes málo 😀 chcela si určite pijem, pijem až veľa sa mi zdá

autor
6. nov 2025
@anjelicek26

Tak problem tam je, len ho on nenasiel... skusila by som este ineho urologa.

@anjelicek26 ďakujem určite pôjdem inde len zas pýtať výmenný od obvodnej

stellarstar
6. nov 2025
@anonym_autor

@stellarstar ani ja som ešte nevidela slovne spojenie nepíšes málo 😀 chcela si určite pijem, pijem až veľa sa mi zdá

@anonym_autor 😄😄🙈

liaka
6. nov 2025

@anonym_autor vyšetrenie na nefrologiu

zuzana76
6. nov 2025

ja som myslela, ze mas zvysenu kyselinu močovu v krvi - dna, aj v tvojom probleme treba vysetrenie, iny urolog a nefrolog

anonym_330157
6. nov 2025

ja mam kamen a mam to z toho

anonym_0f05cc
6. nov 2025

Moja mama má tiež krv v moči. Vraj jej cievy v obličkách sú "priepustnejsie", všetko ostatné má v poriadku. Je sledovaná na nefrologii už asi 15r.

autor
6. nov 2025
@anonym_330157

ja mam kamen a mam to z toho

@anonym_330157 a kde ti zistili že máš kamen na sone?

autor
6. nov 2025
@anonym_0f05cc

Moja mama má tiež krv v moči. Vraj jej cievy v obličkách sú "priepustnejsie", všetko ostatné má v poriadku. Je sledovaná na nefrologii už asi 15r.

@anonym_0f05cc ďakujem asi sa budem pýtať na nefro

anonym_330157
6. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_330157 a kde ti zistili že máš kamen na sone?

@anonym_autor ano stale na pobolievala oblicka na usg nasli piesok

anonym_5d139d
6. nov 2025

no ano, je to problem.krv tam nema co robit.

autor
6. nov 2025
@anonym_5d139d

no ano, je to problem.krv tam nema co robit.

@anonym_5d139d ja nerozumiem ako to nemôžu riešiť,ani obvodná ani urológ. Dokonca obvodná mi volala že všetky výsledky sú vvpuradku a keď som si ich pozrela tak krv v moči bola na jeden krížik vyhodnotená

anonym_f0b390
7. nov 2025

@anonym_autor urológ mal pravdu, ja to mám celý život. Ale bolo by fajn poslať ťa na nefrológiu ešte a gynekológiu.

autor
8. nov 2025
@anonym_f0b390

@anonym_autor urológ mal pravdu, ja to mám celý život. Ale bolo by fajn poslať ťa na nefrológiu ešte a gynekológiu.

@anonym_f0b390 na gynekológii som bola bral mi stery pozeral všetko v poriadku. Asi by som ešte vyskúšala nefrologa. A si nejak sledovaná alebo nie ? Máš viditeľnú krv voľným okom ?

anonym_f0b390
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_f0b390 na gynekológii som bola bral mi stery pozeral všetko v poriadku. Asi by som ešte vyskúšala nefrologa. A si nejak sledovaná alebo nie ? Máš viditeľnú krv voľným okom ?

@anonym_autor voľným okom nie, ale vždy pri prevencii alebo akomkoľvek vyšetrení moču je vždy prítomná krv. Nesledujú ma, vždy sa to uzavrie ako mikroskopicka hematuria a že to má určitá časť ľudí, aj dokonca deti. Bola som aj u nefrologa, aj u urológa, nemajú to ako riešiť žiaľ. Z gynekológie bolo tiež všetko ok. U teba je vidieť voľným okom?

autor
8. nov 2025
@anonym_f0b390

@anonym_autor voľným okom nie, ale vždy pri prevencii alebo akomkoľvek vyšetrení moču je vždy prítomná krv. Nesledujú ma, vždy sa to uzavrie ako mikroskopicka hematuria a že to má určitá časť ľudí, aj dokonca deti. Bola som aj u nefrologa, aj u urológa, nemajú to ako riešiť žiaľ. Z gynekológie bolo tiež všetko ok. U teba je vidieť voľným okom?

@anonym_f0b390 ďakujem ti , nie nie je ,tiež stále iba v rozbori a na tých domácich pásikoch. Tiež to urológ uzavrel tak že to budem mať celý život a keď mi to nespôsobuje problémy

anonym_f0b390
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_f0b390 ďakujem ti , nie nie je ,tiež stále iba v rozbori a na tých domácich pásikoch. Tiež to urológ uzavrel tak že to budem mať celý život a keď mi to nespôsobuje problémy

@anonym_autor nech ťa pošle na nefrológiu ešte, vydup si to.

autor
8. nov 2025
@anonym_f0b390

@anonym_autor nech ťa pošle na nefrológiu ešte, vydup si to.

@anonym_f0b390 áno ešte skúsim toto vyšetrenie,ďakujem