Môže gynekológ zistiť dátum posledného pohlavného styku?
Ahojte kto mi poradí zistí gynekológ kedy som mala pohlavný styk?? ako
@elsaanna1 chlap, ktorý by odo mňa niečo takéto chcel, by sa pre mňa stal minulosťou v tom momente, kedy to vyslovil
Ty v akom vzťahu si preboha?Dokazovať vernosť papierom?Véd to kričí na 1000 km o totalne choroej osobe, od ktorej treba utekať a nie mu dokazovať papierom od gynekológa. Toto je bizár dnešného dňa.
@viestta nie že by som bola neverná a potrebujm papier pre niekoho ze som nebola
@elsaanna1 myja zlata, ziaden doktor ti taky papier nevystavi. A jedna nevyziadana rada: Ani s papierom nedokazes, ze si nebla neverna. Vybrala si si debila za partnera, ziarliveho chruna, ktoreho je najlepsie poslat kade lahsie. Vernost sa dokazat neda, nenic si zivot s clovekom, ktory ti neveri a ktory si ta nezasluzi.
@elsaanna1 toto píše vyše 30 r žena?
Wtf.. tak bud si niekto robi srandu, alebo ma doma korunovaneho chuja.
A jeho posadiť do lavora.Ked budú vajca na hladine,bol neverný.Ak klesnú,tak sex nemal.🤷😃Autorka,to čo píšem je vtip,lebo mám pocit,žeby si tomu mohla uveriť.✌️
@elsaanna1 čiže ty prídeš domov s papierom,že "styk bol pred tromi týždňami"a chlap bude už akože spokojný? Povie ti ,že si ho aj tak podviedla trebárs včera a použili ste pri tom kondóm😃.
Nechápes,že žiarlivca nijako nepresvedčís?
@jaskolka Alebo že tomu druhému urobila iba orál. Toto je cele choré.
Gynekolog sa nad tvojou otazkou zamysli a jedine, co ho napadne asi bude, ze Ti odporuci nechat pozriet miesto tam dole … pozriet dalsiemu odbornikovi v inej ordinacii tam hore …
Koľkokrát denne Ti volá? Kontroluje Ti mobil? Všade chodí s Tebou? Potrebuje vedieť o každom Tvojom kroku, čo si robila, koho si stretla? Obmedzuje Ti kontakt s rodinou, priateľmi? Prikazuje Ti, čo si máš obliecť? Zakázal Ti koníčky? Kritizuje Ťa?
Zamysli sa a pravdivo si odpovedz, lebo takto sa správa chorobne žiarlivý partner. Ten Tvoj určite nie je psychicky v poriadku.
Toto je naozaj reálna téma???
Na takéto hlúposti by sa mohlo zaviesť nejaké označenie aby sme vedeli kedy netreba prispievať.
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Toto je naozaj reálna téma???
@minenkaa No už to bola téma, kde muž zakazoval žene muža gynekológa a keď prišla z vyšetrenia, urobil jej doma bordel, chcel ísť s ňou do ordinácie, aby nemala so žiadnym mužom kontakt. Takých psychošov je veľa a ženy to trpia, lebo same asi nezažili laskyplný vzťah, detstvo, zdravé vzorce.
@minenkaa No už to bola téma, kde muž zakazoval žene muža gynekológa a keď prišla z vyšetrenia, urobil jej doma bordel, chcel ísť s ňou do ordinácie, aby nemala so žiadnym mužom kontakt. Takých psychošov je veľa a ženy to trpia, lebo same asi nezažili laskyplný vzťah, detstvo, zdravé vzorce.
@enmery ja som mala kolegyňu čo musela vymenit gynekológa za gynekologicku ,jej chlapovi to vadilo,ale inak sa k nej veľmi pekne správal a majú sa radi už pár rokov
Celkom vážne chcem vidieť reakciu gynekológa, keď tam s týmto prídeš 😂
Okrem toho ze sa poriadne strapnis a zhodis svoju uroven a hrdost na same dno, nic svojmu frajerovi nedokazes. Lebo potom mu napadne ze si ho podviedla oralne alebo ze si borec nasadil kondom a to potom ako vyvratis frajerovi??? Vygrcias ibsah zaludku a das na rozbor. Ci pojdes na dentalnu ci sa niekde spermija nezasekla???🤣🤣🤣🤣. Posli ho tam kde si mysli ze bol niekto iny. A najdi si niekoho normalneho.
Pošli aj milosť pána na urológiu nech mu daju papier kedy mal on posledný styk nech ste si teda kvit😁
Papier ti vystaviť gyn samozrejme môže. Zažila som podobne trápnu situáciu v puberte. Jeden ex frajer v 15 s kt som nič nemala o mne začal prehlasovat ze som k***a ze som s nim tam a hentam spala atď. Rozišla som sa s ním a nevedel to stráviť. Stiahol si nahate fotky nejakej ženskej a posielal to môjmu otcovi ze su akože moje. Písal aj otcovi akú má dcéru ze spala s tým a tým.. A čo otec urobil? Nahovoril mamu aby ma vzala na gyn a ak som panna aby mi Dr vystavila o tom potvrdenie. Moja úplne prvá navsteva u gyn bola jeden veľký trapas a sklamanie z rodičov. Samozrejme ze som panna bola ale s tým papierom si akurát tak každý mohol vytriet zadok. Už aj tak každý mal mienku akú im posunul bývalý...
minimalne ma dnes tato tema riadne rozosmiala. dakujem anonym. this made my day

Nie nemusíš. Keď tam pôjdeš s takou otázkou že nech ti povie dátum styku, budú sa na tebe smiať ešte pár rokov. Dievča zlaté ty máš čerstvých 15 rokov či čo? Myslíš si že penis ma vo vagíne kalendár kde sa zapisuje ako pri príchode do prace?
Ak vieš zakladnu biológiu, tak vieš že to nemá ako zistiť, vôbec nie dátum. Ak si mala styk pár dní dozadu, dá sa to pozrieť podľa zvyšku ejakulátu alebo fyzických zmien. Žiadny gynekológ ti nevystavi papier "slečna mala styk pred 13 dňami"... Trápne sa vôbec pýtať. A ten "frajer" ti nabudúce bude robiť rozbor slin a krvi, či si sa s niekým nebozkavala? Bože deti
akoze su tu rozne bizarne temy, ale tato vyhrava zatial 🏆

Ja som sa zasmiala normálne...To ako si predstavujes? Že prídeš ku gynekológovi a on ti po prehliadke povie,že styk bol pred tromi dňami a piatimi hodinami? Alebo že vôbec nebol?