Môže ísť o zápal močového mechúra?
Čaute. Dnes som začala mať príznaky zápalu močového mechúra. Potom som o polnoci sadla na wc, cikanie bohužiaľ trvalo do 1 rána,aj to keď niečo vyšlo tak veľmi málinko a jak som skončila s cikaním ,tak odvtedy ma kŕčovito bolí pravá strana podbruška. Menštruáciu som mala nedávno, endometriózu nemám (zatiaľ). Čo to môže byť, aké vyšetrenia sa pri takomto niečom podstupujú,príp.aké lieky ste užívali,ak ste mali podobné/tie isté príznaky ako ja?
Idealne rano odober moc do skumavky a chod k lekarovi,ked je to zapal movocych ciest tak cim skor pojdes tym lepsie
@sharasvkk Chod hned teraz rano k lekarovi, cim skor, lebo sa ti zapal moze rozsirit, ja som mala zapalenu oblicku, to su bolesti, nedalo sa mi ani lezat ani spat, nic...
Dr ti skontroluje krv, moc, spravi ultrazvuk, nic hrozne, da atb, bud v suchom teple, hlavne nohy! A do par dni si ok.
Odober moc hlavne ked sa ti bude dat a chod hned k dr. aby som hodinu sedela na wc a snazila sa vycikat aj s bolestami? no to vobec.
ako si dopadla?
@sharasvkk ty uz z opisu si nudzovy stav, zial :( cim dlhsie budes cakat tym horsie si spravis.
@sharasvkk ano teba som myslela 🙂 pocuj chod k dr, fakt. mocak nie je sranda. nikomu sa nechce podla mna brat atb hocikedy, ale ked to inak nejde, tak proste musime 🙂 atb ti pomozu. bacha aby sa z toho nestal chronicky problem ak to zanedbas. drzim palce!! ja by som ti rovno odporucila zobrat sterilny moc, doktor to moze poslat rovno na kultivaciu (aspon v mojim pripade to tak doktorka vzdy robila).
@sharasvkk ano teba som myslela 🙂 pocuj chod k dr, fakt. mocak nie je sranda. nikomu sa nechce podla mna brat atb hocikedy, ale ked to inak nejde, tak proste musime 🙂 atb ti pomozu. bacha aby sa z toho nestal chronicky problem ak to zanedbas. drzim palce!! ja by som ti rovno odporucila zobrat sterilny moc, doktor to moze poslat rovno na kultivaciu (aspon v mojim pripade to tak doktorka vzdy robila).
@jomarch Ja som mávala opakované zápaly napriek poctivému braniu ATB - dokonca som mala pocit, že ho len na chvíľu potláčajú a príčina zostáva v tele a hnevalo ma, že to nikto z lekárov nerieši. Potom som mala na pár rokov pokoj, a naposledy pred 2 rokmi, keď som zase chytila škaredý zápal, ktorý sa znova rozbiehal na tretí deň po dobratí ATB, som skúšala kopu známych aj nových doplnkov a Blokurima URO+ (tá s lyzátom uropatogénnej E.Coli) to vyhrala. Odvtedy mám pár vrecúšok stále v kabelke a použijem ich raz-dvakrát do mesiaca, keď mám blbý pocit.

@sharasvkk nasaď si D-manózu ale ja by som šla hneď k lekárovi :/ mne predpísal biseptol a prešlo do 2-3 dní.