icon

Môže mykóza ovplyvniť výsledky cytológie?

lucuass
5. dec 2023

Ahojte , mám otázku vyšli mi zle výsledky z cytologie ... Doktorka ma posiela na kolposkopiu veľmi som inak z toho v ri*i ... Bojím sa..
Ale počas vyšetrenia na cytologiu som mala mykozu.. môže to zmeniť výsledky ?? Ďakujem

Strana
z2
20erika07
6. dec 2023

@lucuass to je čudné ze ti vzala ster aj napriek mykoze, to som este nezažila, mykoza moze pekne skreslit vysledky

lucuass
autor
6. dec 2023

@20erika07 no vedela o Tom pani doktorka , pozrela má zdola povedala že je všetko v poriadku a vzala ster

evaachesa
6. dec 2023

Ak si mala poslednú cytológiu pred 6 rokmi, tak ti radím urýchlene si nájdi niekoho kto ťa vezme skôr. Ak si si googlila čo znamená hsil, tak by som neriešila ako to mali ostatné baby (ktoré možno chodili na prevenciu každý rok a u nich to bolo samozrejme včas podchytené). Známa ktorú som sppminala nebola 3 roky na prevencii a hneď po zistení bola do týždňa operovaná. Aj mesiac už môže byť žiaľ neskoro. Obvolaj si všetky možné ambulancie. Áno, v tvojom prípade radšej postrašiť ako teraz čakať do 17teho. Ja som chodila na prevencie každý rok, či bol kovid alebo nie a to mám aj dieťa. Ak nie si spokojná s gynekológom, vieš ho stále zmeniť!

Strana
z2