icon

Môže nedostatok nejakých hormónov spôsobovať dvojité videnie?

katkka08
15. máj 2019
potomka
15. máj 2019

@katkka08 podla mna nie. Mozno to je nejaky neurologicky problem. Zajdi si k lekarke.

katkka08
autor
15. máj 2019

@potomka je to zbytočné prešla som všetkými vyšetreniam čo sa týka neurologia a všetko negatívne

potomka
15. máj 2019

No dobre a vysledky krvy a mocu boli ake? Mri, eeg, RTG a CT ? Podstupila si?

chinwag
15. máj 2019

Snad krvi....

heyoka
15. máj 2019

@katkka08 môže..napr. nedostatok B12

ukulela
15. máj 2019

@katkka08 ja mam dvojite videnie, ale u mna je to problem oci, mam to od detsva. predpokladam, ze u ocneho si zacinala.

evi789
15. máj 2019

@katkka08 ahoj,ja mám s tým tiež problém. Všetky, úplne všetky výsledky dobré. Krv, mri, CT, EEG, EMG, lumbalka... Očná, všetko. Mám problém s krčnou chrbticou a podľa mňa ju spôsobuje tá, nakoľko po masazi a cvikoch som ok m okrem toho si dávam večer pred spaním korenegel do očí, dosť pomáha. Ale ja mám aj dioptrie, nie veľké, ale mam. Ale bude to podľa mňa z krčnej. Držím palce

evi789
15. máj 2019

@katkka08 a bola som aj štítnu dať samozrejme pozrieť, aj tá je ok, aj minerály.

katkka08
autor
15. máj 2019

@evi789 všeto čo píšeš mám za sebou aj očné aj lumalnu punkciu proste,všetko ešte aj PET CT a všetko negatívne ,vidim dvojno je to niekedy lepšie niekedy horšie ale teraz je to neznesitelne nemôžem urobiť žiadne prudké pohyby lebo stracam rovnovahu a je my až na zvracanie.Ako hovoríš či to nebude krčna chrbtica skúsila som predvčerom masaž a nič nepomohlo tak ja už neviem

katkka08
autor
15. máj 2019

@potomka všetko mám za sebou a všetko negatívne

heyoka
15. máj 2019

@katkka08 a robili ti testy na tetaniu?

erickatt
15. máj 2019

@katkka08 ocny

erickatt
15. máj 2019

@heyoka tetania ma tieže napadla...

evi789
16. máj 2019

@katkka08 ja som si istá, že chrbtica, či hrudna, krčná, driekova... Ja mam aj slabosť v končatinách, takže mne krčná a si myslím ze driekova bude ešte. Musím ešte na MR celej chrbtice a uvidí sa, ale vieš, masáž musíš pravidelne, aspoň mesačne 2x,aj ja chodím a je to vždy lepšie, takže hore hlavu a hlavne treba čas bohužiaľ a trpezlivosť. Na nete sa dajú nájsť všelijaké videa na krcnu a ze vraj SM systém je brutálny, tak ja som sa rozhodla, že vyskúšam.

evi789
16. máj 2019

@katkka08 inak ja mam aj tetaniu

evi789
16. máj 2019

@katkka08 a úplne ťa chápem, viem o čom píšeš, ja mam problém aj šoférovať

simca06022011
16. máj 2019

Chrbtica hlavne ak je to pri otočenie hlavou... Mne napr keď som začala masáže tak ešte horšie bolo, ako opitá som z tade odchádzala. Časom sa zlepšilo.

katkka08
autor
16. máj 2019

@erickatt aj tetanu aj očné

katkka08
autor
16. máj 2019

@erickatt aj tetanu aj očné

erickatt
16. máj 2019

@katkka08 cvul ma napadlo. Mne to robil detralex co som brala na zily.

katkka08
autor
16. máj 2019

@evi789 tetanu my uznali ako diagnózu lenže mne taktiež trpnu nohy prsty mám takú slabosť a necit v nohách mysleli ze to je skleroza multiplex nepotvrdilo sa to iba v likôre my zistili vysoké hodnoty bielkovín na ktoré my bolo povedané že som prekonala nejaký zápal

katkka08
autor
16. máj 2019

@erickatt ja okrem železa magnezia aB vit.neuživam nič lebo som skúšala dorziflex, paralen ,ibalgin a nič

certi
16. máj 2019

poskodena sietnica alebo krcna chrbtica, mas aj ine priznaky? bolesti trapezov, pliec, trpnutie prstov, je ti na vracanie atd?

certi
16. máj 2019

bola si na MR krcnej?

katkka08
autor
16. máj 2019

@certi trpnutie prstov nôh ,je mi aj na zvracanie ,ale keď robim pohyb hlavou a kým sa mi ten pohyb neustali aj tak my sťahuje oko ako kedy my nervy v oku trhalo

sofia12428
14. júl 2020

@katkka08 ahoj ja mam problem ze vidim akoby ked sa zapina velmi stara telka a tam takee mravence(neviem to dobre vysvetlit)a aj obrysy vidim tak divne..vidim ako opita a aj dvojmo..poradite nieco s tym?:(je to fakt hrozne