Môže nedostatok nejakých hormónov spôsobovať dvojité videnie?
@katkka08 ahoj,ja mám s tým tiež problém. Všetky, úplne všetky výsledky dobré. Krv, mri, CT, EEG, EMG, lumbalka... Očná, všetko. Mám problém s krčnou chrbticou a podľa mňa ju spôsobuje tá, nakoľko po masazi a cvikoch som ok m okrem toho si dávam večer pred spaním korenegel do očí, dosť pomáha. Ale ja mám aj dioptrie, nie veľké, ale mam. Ale bude to podľa mňa z krčnej. Držím palce
@evi789 všeto čo píšeš mám za sebou aj očné aj lumalnu punkciu proste,všetko ešte aj PET CT a všetko negatívne ,vidim dvojno je to niekedy lepšie niekedy horšie ale teraz je to neznesitelne nemôžem urobiť žiadne prudké pohyby lebo stracam rovnovahu a je my až na zvracanie.Ako hovoríš či to nebude krčna chrbtica skúsila som predvčerom masaž a nič nepomohlo tak ja už neviem
@katkka08 ja som si istá, že chrbtica, či hrudna, krčná, driekova... Ja mam aj slabosť v končatinách, takže mne krčná a si myslím ze driekova bude ešte. Musím ešte na MR celej chrbtice a uvidí sa, ale vieš, masáž musíš pravidelne, aspoň mesačne 2x,aj ja chodím a je to vždy lepšie, takže hore hlavu a hlavne treba čas bohužiaľ a trpezlivosť. Na nete sa dajú nájsť všelijaké videa na krcnu a ze vraj SM systém je brutálny, tak ja som sa rozhodla, že vyskúšam.
Chrbtica hlavne ak je to pri otočenie hlavou... Mne napr keď som začala masáže tak ešte horšie bolo, ako opitá som z tade odchádzala. Časom sa zlepšilo.
poskodena sietnica alebo krcna chrbtica, mas aj ine priznaky? bolesti trapezov, pliec, trpnutie prstov, je ti na vracanie atd?
@katkka08 ahoj ja mam problem ze vidim akoby ked sa zapina velmi stara telka a tam takee mravence(neviem to dobre vysvetlit)a aj obrysy vidim tak divne..vidim ako opita a aj dvojmo..poradite nieco s tym?:(je to fakt hrozne

@katkka08 podla mna nie. Mozno to je nejaky neurologicky problem. Zajdi si k lekarke.