icon

Môže opakované ovulačné krvácanie signalizovať zdravotný problém?

Včera o 18:09

ahojte potrebujem poradiť , minulý cyklus som na 14 dc začala mierne špiniť 3-4 dni bol to hlien a v ňom zmiešaná krv ale nie jasná červená len ružovo skôr do hnedá a pripisovala som to predovulacnemu spineniu keďže bolo presne v tom čase takže som to nijako neriešila aj keď ma to vystresovalo keďže sa mi to stalo prvý raz, potom MS prišla ale meškala nejaké 3/4 dni ale bola úplne ako vždy intezivna aj trvala tak isto tak som to neriešila ze možno nejaký výkyv ale tento cyklus zase neviem povedať či ovulácia vôbec prebehla práve som 18dc a zase začína nejaké jemne spinenie a ako píšem ani neviem či bola ovu môže sa to ovulacne krvácanie takto opakovať? alebo to môže byt niečo iné a mám skočiť ku lekárovi? lekár ma dovolenku takže najbližší týždeň sa tam aj tak nedostanem a neviem co to môže byt , prosím ak máte podobnú skúsenosť napíšte

sara07
Včera o 18:19

vek ?

autor
Včera o 18:19
@sara07

vek ?

@sara07 18

sara07
Včera o 18:21
@anonym_autor

@sara07 18

@anonym_autor išla by som k mudr, nebude to nič važne, preventivku si mala kedy ?

autor
Včera o 18:21
@sara07

@anonym_autor išla by som k mudr, nebude to nič važne, preventivku si mala kedy ?

@sara07 tuším október

sara07
Včera o 18:28
@anonym_autor

@sara07 tuším október

@anonym_autor objednaj sa , nič vážne ale nech to pozrie

autor
Včera o 18:32
@sara07

@anonym_autor objednaj sa , nič vážne ale nech to pozrie

@sara07 dakujem objednam sa určite ale dovtedy pre pokoj v mysli neviete čo by to mohlo byt

anonym_95dae5
Dnes o 07:37

Pri ovulácii môže niekedy byť aj trochu krvi. Mne sa to stávalo, keď som mala viac fyzickej aktivity (v lete väčšia turistika napr.)