Môže PMS zhoršovať úzkosti a depresiu?
Baby mavate to? Beriem aj lieky a dnes uplna kríza. Plač, depka, bolesť hlavy, totálna nervozita. O týždeň mám dostať menzes. Môže to byt už pms? V takéto dni mám chuť len lezat v posteli a nebyť. Vzdy keď ma boli hlava, mám pocit že mám nádor. Naviac teraz mám pocit že ma boli tak inak - šialene sa sledujem a bojím. Dala som si magnezko
Mne slepota aj naozaj hrozi snazim sa ale zakial vidim robit co ma bavi a nemyslieť na to.
Ja mavam tiez take chvíľkové stavy ze mi na par minut pride strasne zle a mam divný pocit v hlave i tam dole.
Je to hocikedy a necakane nid len pri pms alebo menstruacii.
Drzim ti velmi palce.
No mozno by som v takomto stave aj sla do nemocnice.
Áno. Mávam to niekedy tak ako ty 🤷.
@michaella24 skončila som na pohotovosti, kde ma vôbec neposlali na očné ale neurologiu. Spravili mi ct hlavy s kontrastnou látkou. Všetko ok. Vraj je to očná migréna. V týždni pojdem na očné. Myslela som, že mi odľahne, ale hlava boli s oči furt tiež.
Tak, je dobré, že si išla, ak ti to pomohlo sa cítiť lepšie. Ja prežívam už tretí deň s atakmi, takto dlho to už dávno netrvalo. Cítim už priam až fyzickú bolesť. Je to veľmi náročné a som z toho vyčerpaná. Najradšej by som len spala a spala, aby som nič necítila.

Prosím Ťa nepreháňaj. Určite neoslepneš. To už by som bola v mladom veku slepá. Tieto stavy mám aj ja. Ale ja od narodenia nevidím na jedno oko- zistili mi to až v siedmich. Ty si daj neurol. Ľahni si a oddýchni si.