icon

Môže sa menštruácia po pôrode natrvalo zmeniť?

29. jan 2025

Ahojte zienky. Zmenila sa vam menstruacia po porode? Predtym som mavala silne krce a krvacanie. Mozno aj preto som lahsie zvladala kontrakcie. Syna som dojcila 6 mesicov, potom mi prisla menstruacia. Bez bolesti a trvala kratko. Stale je nepravidelna. Mohla sa takto upravit porodom? Dakujem

lucia13022023
29. jan 2025

Ja ju mam úplne inú po pôrode. A som už takmer 2 roky po.
Pred tým bolesti prvé dva dni extrémne, vracala som, mala som týždeň pred ms príznaky. Ovuláciu som nikdy nevedela kedy mam. Menštruáciu som mala na deň presnú, vždy trvala presne 5 dní.
Teraz nikdy neviem kedy príde, nemám žiadne príznaky, trvá tak 3-4 dní, je slabšia, neboli ma absolútne brucho ani neviem ze ju mam.
Ale za to cítim ovuláciu 1x v živote... Ci sa to upraví do "pôvodného stavu" neviem, dr sa vyjadrila ze nie.

vkatush
29. jan 2025

Pred pôrodom dlhá, bolestivá, bolo mi zle, na odpadnutie, niekedy som zvracala, často som musela zobrať na prvý/druhý deň voľno z práce. Príznaky už týždeň predtým.

Po pôrode prvé dve boli také slabé, že ich ani nerátam, potom sa už upravila a bola pravidelne. Síce stále dlhá 6 dní a silná (flow), ale ani som nevedela, že ju mám. Vôbec mi nebolo zle. Teraz čakám druhé, tak dufam, že už mi ostane také po pôrode a nevrátim sa k tej pôvodnej 🫣

kiki68
29. jan 2025

Ano, ja som mala od porodu ( no o rok a pol skoro dosla ms) a potom prva bola silna a bolestiva, dalej ako keby utalo. Nikdy ziadne pms, zrazu bum a za tri dni vybavene

siska53
29. jan 2025

Mohla. Ja som ju po prvom dietati mala bezbolestnu a pravidelnu.

autor
29. jan 2025

Dakujem vam… ja som mala hrozne krce, nemohla som ani chodit do skoly, v praci som prezivala len na ibalginoch a inych praskoch. Takze ma to prekvapilo, ze je bezbolestna a relativne slabucka.