Môže sa mykóza prejaviť aj bez výtoku?

saka90
17. aug 2016

Ahojte, ja viem, že sú tu už také témy, ale môže sa napr. mykóza prejaviť aj bez vytoku. Ja som mala zápaly močových ciest a brala som atb ( nie jedne) a teraz mám stále pálenie v pošve akoby z toho nutkanie na močenie a bolí ma aj pdbruško a dole v krížoch. Moč bol konečne negatívny, tak mám ísť ku gyn. len aj už som z toho debil, že čo je to teraz. Ako ešte začiatkom júla mi našla gyn. vo výtere e coli, ale začali zápaly, liečil to urolog, mám za sebou aj operáciu ( rozširovanie moč. rúry) a toto stále trvá. Už som zúfala. Tak ako už to nie je ako pri zápale. Teraz už len to pálenie a bolesť brucha aj krížov. Tak ma urolog opäť poslal ku gyn. že moč negatívny konečne asi po dvoch mesiacoch. Operácia spravená, tak nech už ma rieši ona.

seahorse27
17. aug 2016

No neviem, mykoza sa bolestou podbruska a krizov neprejavuje, mozno je tam iny zapal...to uz posudi gynekolog.

saka90
autor
17. aug 2016

@seahorse27 ďakujem.. 🙂
hej, veď tiež mi to napadlo, že sa to tak neprejavuje, len už som sa chytala aj toho po tých atb. A že keď mám konečne čistý moč, tak čo zase...zajtra idem ku gyn. len som chcela spýtať, čo by to mohlo byť...

anuka1234
7. máj 2019

po atb je často mykoza aj po mesiaci.aj spojene so zapalom pošvy velmi neprijemne.može boliet podbruško.musi byt vyšetrenie.

bjanka00
22. mar 2020

@saka90 prosim ta, ako prebiehala ta operacia? A ako zistil ze mas uzku trubicu?