icon

Môže sexuálny život ovplyvniť menštruačný cyklus ženy?

5. mar 2026

Môže mať sexuálny život vplyv na cyklus ženy?

amonet
5. mar 2026

ano, vie ho zastavit az na 9 mesiacov

krasneleto
5. mar 2026

urcite ano

domcci72
5. mar 2026
@amonet

@amonet Haha, tak to si ma pobavila teraz. 😂

balerina2025
5. mar 2026
@amonet

balerina2025
5. mar 2026
@amonet

@amonet toto ma dnes ozaj rozosmialo, dik

sticker
zuzlaka
5. mar 2026

Okrem toho teda, ze suhlasim s uplne prvym komentarom, tak si myslim, ze to moze mat vplyv aj vseobecne 😀

lukma
5. mar 2026

@anonym_autor Upresni otázku.

autor
5. mar 2026
@lukma

@anonym_autor Upresni otázku.

@lukma mám taký dojem, tehotná až nie som, ale cyklus, odkedy nemám priateľa, je nepravidelný a menstruácia bolestivejšia, psychike to nepripisujem (vzťah bol už dlhšie nefungujúci, veľmi som sa netrápila), tak uvažujem nad touto verziou alebo návštevou lekára

autor
5. mar 2026

Inak áno… prvá reakcia nemala chybu

wolf_
5. mar 2026

Čo sa týka sexuálneho života (či už bol intenzívny alebo žiadny) som žiadnu zmenu v cykle nezaznamenala. Neviem ako to je vo všeobecnosti, netuším, ale moja skúsenosť je takáto.

anonym_69f9c1
5. mar 2026

@anonym_autor môžem za seba povedať, že nie, môj sexuálny život neovplyvnil moje mesiačiky.

amonet
5. mar 2026
@anonym_autor

@lukma mám taký dojem, tehotná až nie som, ale cyklus, odkedy nemám priateľa, je nepravidelný a menstruácia bolestivejšia, psychike to nepripisujem (vzťah bol už dlhšie nefungujúci, veľmi som sa netrápila), tak uvažujem nad touto verziou alebo návštevou lekára

@anonym_autor ja by som skor tipovala zdravotny problem

anonym_ed4e8b
5. mar 2026

Bohužiaľ ma. V ten mesiac keď mám sex tak mi menzes mešká. Keď sex nemám príde presne na deň,. Keď sex nemám dlhodobo niekoľko rokov menzes mi chodí presne ešte aj v danú hodinu rovnakú.

lukma
6. mar 2026

Ja som mala nepravidelný cyklus aj za slobodna aj za vydata. Pomohla alchemilka a pribratie. Mám PCOS.

anonym_75aef1
8. mar 2026

Mám pocit, ze keď mám menej sexu, menzes mám horší, bolestivejsi atd. Podľa mňa to súvisí aj s hormónmi, ktoré sa vyplavujú počas orgazmu (endorfíny, oxytocín, prolaktin).