icon

Môže spinenie mimo menštruácie signalizovať ovuláciu?

Včera o 15:36

Ahojte baby stáva sa vám niekedy že mávate slabucke spinenie mimo cyklu? Mne sa to teraz stalo asi prvýkrát aj na som mala nezvyčajné slabú a dlhú. A teraz v piatok na obed som si pri utirani na wc našla trošku krvi v ten deň to bolo viackrát ale len také minimum a opakovalo sa to aj v sobotu to už skôr bol taký ruzovkasty alebo hnedasty výtok ale opäť asi len dvakrát za deň a nie na nohavičkách ale pri utierani v nedeľu neviem možno raz fakt také minimum čo už som skúmala či ozaj a dnes teraz opäť len trolinku. Ja som si nasadila aj ascorutin ale dnes má hrozne začalo bolieť čele brucho ale dala som si espunisan a zmiernilo sa to ono to aj bola skôr bolesť ako nafuknutie bolelo to aj vpravo úplne dole aj hore v strede chvíľu som sa bála že alwpak lebo celý deň som brutálne unavena a taká bývam keď na mňa niečo lezie ale zas mám aj chvilami čudný pocit v hrdle možno na mňa fakt niečo lezie až do chrbtai to vyráža ale tam mám problém s platnickami 🙈 a vlastne neviem na čo také omáčky okolo toho keď som sa chcela opýtať na to spinenie.
Môže to byť aj ovulácia? Lebo včera som bola extrémne vzrušená ale to uz na večer našťastie utíchlo. Tak mi napadlo či sa to môže takto prejavovať a či je to ok takto pár dní? Na gynde som bola pred mesiacom sono bolo ok. Nerada by som išla zas kvôli tomuto tak chcem trošku ukľudniť. Nie je to ani ako čerstvá jasná krv skôr ruzovkasty alebo hnedasty výtok len na papieri po wc raz teda aj v sprche ale nebolo to veľa