icon

Môže tampón nasiaknuť močom?

14. sep 2025

Ahojte. Nie som žiadna nevzdelana puberta. Mám po 30 tke mam za sebou 2 vaginálne pôrody a viem ze žena rodí z jednej dierky a cika z druhej. No všimla som si že keď idem cikať s tampónom tampón je permanentne nasiaknuty od moču (pozriem - vidím). Aj hneď po cikani cítim ze je ťažký a plný (pred cikanim nebol). Je zavedený správne na hĺbku prsta. Krv smerom von nevyteka takže bude správne. Šnúrku pri cikani dávam bokom takže istota ze ostane suchá tam je. Inak nevidím dôvod ani možnosť akým spôsobom ten tampón nasakuje moč, gyn nevidí nič neobvyklé anatomicky je všetko v poriadku. Viete mi vysvetliť tento jav? Stáva sa to ešte niekomu? Malo by to byt pohodlné počas menštruácie sa vycikat. Kalisok je v pohode vydrží 12 hodín cikam s nim normálne prúd ide ako má. No s tampónom sme sa nejak neskamaratili. Neviem si to vysvetliť

Strana
z2
anonym_7e6254
15. sep 2025
@eeffka

@anonym_fe0f31 jednoducho, ocuras snurku a natiahne sa odspodu, riesenie je zastrcit snurku dnu

@eeffka dnu šnúrku?a ako ju potom vytiahne?
Ja používam často tampóny nikdy som ho nemala ocikany aj, ked by nasiakol močom po snurke určite nemôže byť mokrý.To je nejaká hlúposť, ak by si zle zaviedla tampón tak ju tlačí.
Podľa mňa to bude sekret, výtok, ale nie moc

majamat
Autor odpoveď zmazal
eeffka
15. sep 2025
@anonym_7e6254

@eeffka dnu šnúrku?a ako ju potom vytiahne?
Ja používam často tampóny nikdy som ho nemala ocikany aj, ked by nasiakol močom po snurke určite nemôže byť mokrý.To je nejaká hlúposť, ak by si zle zaviedla tampón tak ju tlačí.
Podľa mňa to bude sekret, výtok, ale nie moc

@anonym_7e6254 vyberes tampon potiahnes snurku,zavedies a snurku napchas dnu, pri vybrati pohrabkas, najdes snurku a tahas.
Asi si este nezazila trapas ked ti snurka visi z gatiek, ja ano 🤣nastastie doma, tak odvtedy strkam dnu

alyson29
15. sep 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat 😂😂😂😂 strata času, fakt..

majamat
Autor odpoveď zmazal
anonym_fe0f31
15. sep 2025
@alyson29

@majamat 😂😂😂😂 strata času, fakt..

@alyson29 ja už ani nereagujem, oháňa sa tu strašnými argumentami. Tu je krásne vidieť, že ani prax ti nezaručí, že ťa vyšetrí schopná sestra. Chvalabohu, že ani u nás nie sú také mudrlantky ako ona, čo nevie, kde má cievkovať a ide "naslepo". Toto keby mi niekto povedal, tak utekám z nemocnice. Dnes to evidentne môže robiť už každý a ešte aj neschopný, ale tak to bohužiaľ chodí v každom odvetví.

sticker
majamat
Autor odpoveď zmazal
anonym_76f365
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2